ΑρχικήReviewsΔείτε το Galaxy S8 με Dual Camera System

Δείτε το Galaxy S8 με Dual Camera System

Η Apple έφερε ένα σύστημα διπλής κάμερας στο iPhone με την κυκλοφορία του iPhone 7 Plus τον Σεπτέμβριο του 2016 και η Samsung αναμενόταν να ακολουθήσει την ίδια τακτική με το Samsung S8 την άνοιξη του τρέχοντος έτους. S8

Παραδόξως όμως, η Samsung αποφάσισε να παραμείνει σε κάμερα μονού φακού παρόλο που τα διάφορα δημοσιεύματα υποστήριζαν ότι η εταιρεία θα υιοθετήσει και μια διαμόρφωση διπλής κάμερας επίσης.

Πρόσφατες φωτογραφίες επιβεβαιώνουν ότι η Samsung όντως δημιούργησε αρκετά S8 κινητά τηλέφωνα με συστήματα διπλής κάμερας καθώς και μια σειρά από αλλαγές που τελικά δεν συμπεριλήφθηκαν στο τελικό μοντέλο.

Συγκεκριμένα, το Galaxy S8 θα μπορούσε να διαθέτει κάθετες διπλές κάμερες με το φλάς τοποθετημένο ακριβώς κάτω από την κάμερα. Η μεγάλη έκπληξη είναι ότι η συγκεκριμένη έκδοση δεν θα διέθετε αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων στο πίσω μέρος οπότε υπάρχει μεγάλη πιθανότητα ο αισθητήρας να βρισκόταν ενσωματωμένος στην οθόνη.

Ο ενσωματωμένος αισθητήρας στην οθόνη αποτελεί ένα χαρακτηριστικό που η Samsung σχεδίαζε για αρκετό καιρό τόσο για το Galaxy S8 όσο και για το Note 8 αλλά τελικά δεν θα έχουμε την δυνατότητα να το απολαύσουμε καθώς η εταιρεία δεν είχε πλήρως έτοιμη την τεχνολογία για εγκατάσταση.

Το επερχόμενο Galaxy Note 8 το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει στα τέλη Αυγούστου θα διαθέτει αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων  στο πίσω μέρος ακριβώς όπως το Galaxy S8.

Από την άλλη πλευρά, η Apple φαίνεται να είναι σε πιο προηγμένο στάδιο ανάπτυξης του ενσωματωμένου αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων στην οθόνη, με το νέο OLED iPhone 8 που αναμένεται τον Σεπτέμβριο να είναι το μοντέλο που το εισάγει. Η Samsung πάντως, υποστηρίζεται ότι θα εισάγει τη συγκεκριμένη τεχνολογία με το Galaxy S9 τη άνοιξη του επόμενου έτους.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS