ΑρχικήUpdatesΗ Microsoft δίνει στους χρήστες Apple το email client που ήθελαν

Η Microsoft δίνει στους χρήστες Apple το email client που ήθελαν

Η Microsoft μόλις ανακοίνωσε μια νέα σειρά βελτιώσεων για την έκδοση Mac του Outlook 2016, καθώς προσπαθεί να προσφέρει στους χρήστες της Apple μια ουσιαστικά εκλεπτυσμένη εμπειρία email στις συσκευές τους.

microsoft

Τα νέα χαρακτηριστικά βασίζονται στο feedback των χρηστών, λέει η Microsoft, οπότε η εταιρεία εξέτασε όλες τις προτάσεις που έλαβε για το Outlook 2016 για Mac και έδωσε προτεραιότητα σε αυτές με το μεγαλύτερο αριθμό ψήφων.

Πρώτα απ ‘όλα, οι χρήστες θα έχουν μια δυνατότητα προγραμματισμού για το email client, πράγμα που σημαίνει ότι θα είναι σε θέση να στείλουν ένα μήνυμα σε μεταγενέστερο χρόνο χωρίς ακόμη και το Outlook ή ο υπολογιστής ανοικτός. Αυτή η δυνατότητα μπορεί ήδη να δοκιμαστεί ως μέρος του προγράμματος Office Insider και θα τεθεί ζωντανά για όλους τον επόμενο μήνα.

Επιπλέον, η Microsoft εφαρμόζει αποδείξεις ανάγνωσης και παράδοσης για την παρακολούθηση μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ώστε να μπορείτε να μάθετε πότε κάποιος λαμβάνει και διαβάζει το μήνυμά σας. Οι νέες επιλογές βρίσκονται στην κορδέλα στην ενότητα Επιλογές κατά τη σύνταξη νέων μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Το Outlook λαμβάνει επίσης υποστήριξη για πρότυπα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και αυτό μειώνει σημαντικά το χρόνο που απαιτείται για την εγγραφή μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ειδικά όταν το ίδιο μήνυμα αποστέλλεται ξανά και ξανά.

Θα συμπεριληφθεί επίσης μια βελτιωμένη εμπειρία ρύθμισης λογαριασμού, με τις ρυθμίσεις να εντοπίζονται αυτόματα ή να εισάγονται από άλλες εφαρμογές του Office αν έχετε ήδη διαμορφώσει λογαριασμούς.

“Προηγουμένως, χρειάζεται να γνωρίζετε λεπτομέρειες σχετικά με τον τύπο λογαριασμού που έχετε (π.χ. Office 365 ή Exchange, IMAP ή POP). Τώρα μπορείτε απλά να εισάγετε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας και το Outlook ανιχνεύει τις ρυθμίσεις του λογαριασμού σας και σας καθοδηγεί στη διαδικασία. Και αν έχετε συνδεθεί σε άλλες εφαρμογές του Office πριν ξεκινήσετε το Outlook για πρώτη φορά, θα ερωτηθείτε εάν θέλετε να προσθέσετε αυτόν τον λογαριασμό αυτόματα “, λέει η Microsoft.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS