Ένα σφάλμα στο APT επιτρέπει την εγκατάσταση κακόβουλων πακέτων
infosec

Ένα σφάλμα στο APT επιτρέπει την εγκατάσταση κακόβουλων πακέτων

Ορισμένες δημοφιλείς διανομές Linux έχουν ένα σφάλμα στο package-management interface, το οποίο θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει ένας εισβολέας για να...
Read More
infosec

15 ψεύτικες Google Play εφαρμογές εξαπάτησαν Android χρήστες

Νωρίτερα αυτόν τον μήνα, η Google απομάκρυνε 85 κακόβουλες εφαρμογές από το Google Play Store. Ειδικότερα, μία παράνομη adware εφαρμογή...
Read More
infosec

Facebook «10 Year Challenge»: Κινδυνεύουν πράγματι τα δεδομένα σας;

Το τελευταίο διάστημα όλοι παρατηρήσαμε το νέο trend «10-Year Challenge» σε Facebook και Instagram. Αφού έγινε η νέα τάση ανάμεσα...
Read More
infosec

Το Malwarebytes έλυσε το σφάλμα «freezing» των συσκευών Windows 7

Η ομάδα του Malwarebytes επιτέλους έδωσε λύση στο σφάλμα που προκαλούσε πάγωμα σε συσκευές Windows 7! Το πρόβλημα εντοπίστηκε νωρίτερα...
Read More
infosec

Κορυφαίες Android VPN εφαρμογές διαρρέουν προσωπικά δεδομένα

Σύμφωνα με μία νέα μελέτη από VPN αξιολογητές, πάνω από 25% των 150 πιο δημοφιλών και δωρεάν VPNs στο Google...
Read More
Latest Posts

Επέκταση Skype για Chrome: συνεργάζεται με Gmail, Outlook και Twitter

Η Microsoft δημοσίευσε μια ενημερωμένη έκδοση της επέκτασης Skype για το Google Chrome, η οποία προσθέτει δυνατότητα ενσωμάτωσης κλήσεων βίντεο στο Gmail, το Outlook και το Twitter.

Η επέκταση του προγράμματος περιήγησης διατίθεται ήδη από το Google Chrome web store. Το συγκεκριμένο extension μέχρι σήμερα, επέτρεπε να μοιραστείτε τα sites που επισκέπτεστε με τις επαφές σας στο Skyρe.

Η σημερινή ενημέρωση του Skype για το Google Chrome βελτιώνει τη λειτουργικότητα της επέκτασης.Skype

Στη δημοσίευση που έκανε η Microsoft στο επίσημο blog του Skyρe αναφέρει όλες τις αλλαγές. Στις αλλαγές συμπεριλαμβάνεται η δυνατότητα προσθήκης συνδέσεων κλήσεων του Skyρe σε μηνύματα, σε συμβάντα ημερολογίου, ή στο Twitter.

Η επέκταση υποστηρίζει το Gmail, το Outlook και το Twitter προς το παρόν. Μπορείτε να προσθέσετε το link «συμμετάσχετε στη κλήση βίντεο του Skyρe μου» σε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο Gmail, στο Outlook, στο Ημερολόγιο της Google ή τα γεγονότα του Outlook.

Να διευκρινίσουμε ότι όταν γράφουμε Outlook, αναφερόμαστε στο Outlook.com, την web-based υπηρεσία άμεσων μηνυμάτων, και όχι στο Outlook, την desktop εφαρμογή.

Η επέκταση Skype προσθέτει ένα νέο κουμπί στο περιβάλλον εργασίας της υπηρεσίας από όπου οι χρήστες μπορούν να κάνουν κλικ για να προσθέσουν κάποιο σύνδεσμο κλήσης σε ένα μήνυμα.

Λειτουργεί με παρόμοιο τρόπο για το Twitter, μόνο που μπορείτε να προσθέσετε το σύνδεσμο στα μηνύματά σας στο Twitter άμεσα από το κουμπί που βλέπετε στην παραπάνω εικόνα.

Οι χρήστες του Chrome που έχουν εγκαταστήσει την παλαιότερη έκδοση της επέκτασης μπορεί να έχουν λάβει ήδη την ενημέρωση.

Αν δεν την έχετε μπορείτε να την κατεβάσετε από το Chrome Web Store.

Η επέκταση είναι επίσης διαθέσιμη και για τον Firefox, όμως η Microsoft δεν αναφέρει τίποτα για ενημερωμένη έκδοση του Firefox add-on στην ανακοίνωσή της.

Skype for Chrome

Έχετε άποψη; Αφήστε το σχόλιό σας.

Ο συντάκτης σας επιτρέπει να αντιγράψετε το κείμενό του, μόνο εφόσον αναφέρετε την πηγή (SecNews.gr), σαν ηλεκτρονική διεύθυνση (Live URL) του άρθρου.
Updated on by

Reader Interactions

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *