ΑρχικήinetΓνωρίστε τις νέες δυνατότητες του WhatsApp...

Γνωρίστε τις νέες δυνατότητες του WhatsApp…

To WhatsApp έλαβε πρόσφατα μια ενημέρωση για iPhone και iPad φέρνοντας φίλτρα σε εικόνες, βίντεο αλλά και Gif. Επιπλέον, το WhatsApp έλαβε μια νέα λειτουργία που επιτρέπει στην εφαρμογή να ομαδοποιεί αυτόματα τις φωτογραφίες σε ένα άλμπουμ. WhatsApp

Ουσιαστικά, το WhatsApp για iOS πλέον φέρνει νέες δυνατότητες και βελτιώσεις στους χρήστες της. Η εφαρμογή έχει πλέον περισσότερα φίλτρα για εικόνες, βίντεο και Gif όπως παραδείγματος χάρη pop, black and white, cool, chrome και film.

Επιπλέον, η εφαρμογή έλαβε και μια νέα δυνατότητα αυτόματης ταξινόμησης εικόνων και βίντεο σε άλμπουμ. Τα αρχεία που κοινοποιούνται στις συνομιλίες θα εμφανίζονται σε κεραμίδια διευκολύνοντας έτσι την προβολή τους ακόμη και σε smartphones με μικρότερες οθόνες.  

Οι βελτιώσεις δεν τελειώνουν εδώ καθώς η εφαρμογή φέρνει επίσης Συντομεύσεις Απάντησης που επιτρέπουν στους χρήστες να απαντούν σε ένα συγκεκριμένο μήνυμα με ένα απλό κλικ.

Παρόλο που οι συγκεκριμένες λειτουργίες είναι ήδη διαθέσιμες στους IOS χρήστες δεν είναι ακόμα σαφές αν θα τις λάβουν και οι Android χρήστες.

Σε άλλα νέα, η WhatsΑpp πρόσθεσε πρόσφατα την κρυπτογράφηση στα αντίγραφα iCloud επιτρέποντας στους χρήστες να αποθηκεύουν με ασφάλεια τα μηνύματα τους στο iCloud αυξάνοντας έτσι την ασφάλεια απέναντι στις επιθέσεις από hackers. Ακόμα, οι χρήστες μπορούν να καρφιτσώνουν στην κορυφή μέχρι και τρείς συνομιλίες. Το εργαλείο αυτό διευκολύνει αρκετά τους χρήστες που έχουν πολλές αποθηκευμένες συνομιλίες να αποκτούν γρήγορη πρόσβαση στις συζητήσεις που χρησιμοποιούν περισσότερο.

Το WhatsΑpp επεξεργάζεται επίσης ένα νέο χαρακτηριστικό που θα επιτρέπει στους χρήστες να κάνουν unsend σε μηνύματα, εικόνες, βίντεο, Gif και έγγραφα. Η λειτουργία θα επιτρέπει να ακυρώνονται ακόμα και απαντήσεις υπό την προϋπόθεση ότι η διαδικασία θα γίνει μέσα στα πρώτα 5 λεπτά.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS