ΑρχικήUpdatesΜε το νέο update του Google Allo μπορείτε να φτιάξετε τα προσωπικά...

Με το νέο update του Google Allo μπορείτε να φτιάξετε τα προσωπικά σας GIFs

Η Google φέρνει συνεχώς νέες λειτουργίες στις ιδιόκτητες εφαρμογές που εκτελούνται τόσο στο Android όσο και στο iOS, και φαίνεται ότι το είναι το επόμενο στην σειρά. Ο επικεφαλής προϊόντος του Google Allo Amit Fulay μόλις αποκάλυψε ότι τα Selfie Clips μόλις προστέθηκαν στην εφαρμογή.

Το νέο χαρακτηριστικό αφήνει τους χρήστες απλά να καταγράφουν και να μοιράζονται τα δικά τους προσωπικά GIFs με φίλους και την οικογένεια τους στο Allo. Ο Amit Fulay έδωσε ένα παράδειγμα για το πώς λειτουργεί το χαρακτηριστικό. Οι χρήστες που λαμβάνουν ένα αυτοκόλλητο μπορούν να το μιμηθούν με το δικό τους πρόσωπο.

Απλά πρέπει να επιλέξουν την επιλογή GIF στο μενού “+” και στη συνέχεια να καταγράψουν το δικό τους σύντομο clip, το οποίο μοιάζει με το αυτοκόλλητο που είχαν προηγουμένως λάβει. Αφού καταγραφεί το clip, η Allo προχωράει στην αυτόματη βρόχο του βίντεο και το βάζει σε μορφή GIF. Το επόμενο βήμα είναι απλά να το μοιραστείτε με τους φίλους και την οικογένεια σας. Η λειτουργία άρχισε να άρχισε να κυκλοφορεί στους χρήστες του Allo, τόσο στο Android όσο και στο iOS.

Η Google επίσης επανασχεδιάζει τη γραμμή σύνθεσης στο Allo, καθώς ορισμένοι χρήστες έχουν ήδη παρατηρήσει νέους τρόπους για την ταχύτερη κοινή χρήση περιεχομένου. Επιπλέον, η λειτουργία Selfie Sticks της Google είναι πλέον διαθέσιμη στο iOS, περίπου δύο εβδομάδες μετά την κυκλοφορία του στο Android.

Το χαρακτηριστικό γνώρισμα χρησιμοποιεί νευρωνικά δίκτυα για τη δημιουργία εξατομικευμένων πακέτων αυτοεξυπηρέτησης για τους χρήστες και η Google έχει εργαστεί ακόμη και με διάφορους καλλιτέχνες για να κάνει τα αυτοκόλλητα πιο ελκυστικά. Ο γίγαντας της τεχνολογίας εξέτασε το χαρακτηριστικό γνώρισμα μεταξύ των ανθρωπολόγων πριν λανσαριστεί σε όλους τους χρήστες.

Εκτός αυτού, το Allo έλαβε πρόσφατα υποστήριξη για δημιουργία αντιγράφων συνομιλίας και group incognito, επιτρέποντάς τους να αποθηκεύουν προηγούμενες συνομιλίες στο smartphone τους, στο cloud στο Google Drive ή και στα δύο. Οι εικόνες, τα βίντεο, τα αυτοκόλλητα και ακόμη και τα emojis μπορούν να δημιουργηθούν αντίγραφα ασφαλείας και να αποκατασταθούν αργότερα. Η λειτουργία ανώνυμης περιήγησης για συνομιλίες ομάδας χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση από άκρο σε άκρο και επιτρέπει στους χρήστες να ορίζουν μια ημερομηνία λήξης μερικών δευτερολέπτων στα μηνύματα.

 

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS