Ένα σφάλμα στο APT επιτρέπει την εγκατάσταση κακόβουλων πακέτων
infosec

Ένα σφάλμα στο APT επιτρέπει την εγκατάσταση κακόβουλων πακέτων

Ορισμένες δημοφιλείς διανομές Linux έχουν ένα σφάλμα στο package-management interface, το οποίο θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει ένας εισβολέας για να...
Read More
infosec

15 ψεύτικες Google Play εφαρμογές εξαπάτησαν Android χρήστες

Νωρίτερα αυτόν τον μήνα, η Google απομάκρυνε 85 κακόβουλες εφαρμογές από το Google Play Store. Ειδικότερα, μία παράνομη adware εφαρμογή...
Read More
infosec

Facebook «10 Year Challenge»: Κινδυνεύουν πράγματι τα δεδομένα σας;

Το τελευταίο διάστημα όλοι παρατηρήσαμε το νέο trend «10-Year Challenge» σε Facebook και Instagram. Αφού έγινε η νέα τάση ανάμεσα...
Read More
infosec

Το Malwarebytes έλυσε το σφάλμα «freezing» των συσκευών Windows 7

Η ομάδα του Malwarebytes επιτέλους έδωσε λύση στο σφάλμα που προκαλούσε πάγωμα σε συσκευές Windows 7! Το πρόβλημα εντοπίστηκε νωρίτερα...
Read More
infosec

Κορυφαίες Android VPN εφαρμογές διαρρέουν προσωπικά δεδομένα

Σύμφωνα με μία νέα μελέτη από VPN αξιολογητές, πάνω από 25% των 150 πιο δημοφιλών και δωρεάν VPNs στο Google...
Read More
Latest Posts

Θα μπορούμε σύντομα να τεντώνουμε τις OLED οθόνες μας

Η Samsung παρουσιάζει μια ευλύγιστη OLED οθόνη που μπορεί να λυγίσει, να διπλώσει και να κουλουριαστεί!

OLED

Τα εύκαμπτα / αναδιπλούμενα τηλέφωνα αναμένεται να αποτελέσουν την πρώτη γραμμή σχεδίασης smartphone και για να προωθήσει αυτή την τεχνολογία σε άλλο επίπεδο η Samsung πρόσφατα παρουσίασε την πρώτη ‘ευλύγιστη OLED οθόνη’ στον κόσμο.

Ο συνεργάτης της Samsung παρουσίασε το πρώτο πρωτότυπο ενός ευλύγιστου OLED πάνελ 9,1 ιντσών που κάμπτεται, αναδιπλώνεται και κουλουριάζεται, στο Event Society 2017 στο LA Convention Center.

«Ενώ η τρέχουσα εύκαμπτη OLED οθόνη μπορεί να μετατραπεί μόνο από τη μία πλευρά, αυτή η ευλύγιστη OLED μπορεί να μεταμορφωθεί – είτε να λυγίσει, είτε να διπλώσει, είτε να κουλουριαστεί – και στις δύο πλευρές πάνω και κάτω», δήλωσε εκπρόσωπος της Samsung Display στο The Korean Herald.

Αντιπροσωπεύοντας την τελευταία και πιο προηγμένη μορφή της τεχνολογίας ευέλικτης οθόνης που είναι διαθέσιμη σήμερα, η νέα ευλύγιστη οθόνη θα έχει μεγάλο φάσμα εφαρμογής.

«Όταν πιέζεται, η ελαστική οθόνη μπορεί να τεντωθεί μέχρι και 12 χιλιοστά, σαν ένα μπαλόνι, και στη συνέχεια επανέρχεται στο αρχικό της σχήμα», ανέφερε η εταιρεία.

Αυτό το είδος τεχνολογίας θα μπορούσε να βρει χρήση σε smartphones, φορητές συσκευές, Internet of Things, οθόνες αυτοκινήτων ή ακόμα και ρούχα! Ωστόσο, η τεχνολογία απεικόνισης βρίσκεται ακόμα στα αρχικά της στάδια και μπορεί να υποβληθεί σε περισσότερη έρευνα και ανάπτυξη. Ως αποτέλεσμα, μπορεί να χρειαστούν λίγα χρόνια πριν να μπει σε μαζική παραγωγή και γίνει διαθέσιμη στο εμπόριο.

Εν τω μεταξύ, στο ίδιο συνέδριο, η Samsung παρουσίασε επίσης ένα ακόμα πρωτότυπο 1.96-ιντσών UHD (εξαιρετικά υψηλής ευκρίνειας) οθόνης LCD που διαθέτει ανάλυση UHD (3.840 x 2.160 pixels). Αυτό θα μπορούσε να είναι ιδανικό για ακουστικά εικονικής πραγματικότητας (VR) ή για ακουστικά και γυαλιά αυξημένης πραγματικότητας τα επόμενα χρόνια.

Έχετε άποψη; Αφήστε το σχόλιό σας.

Ο συντάκτης σας επιτρέπει να αντιγράψετε το κείμενό του, μόνο εφόσον αναφέρετε την πηγή (SecNews.gr), σαν ηλεκτρονική διεύθυνση (Live URL) του άρθρου.
Updated on by

Reader Interactions

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *