ΑρχικήinetΤο iPhone 8 θα έχει Optical Touch ID σε OLED οθόνη

Το iPhone 8 θα έχει Optical Touch ID σε OLED οθόνη

Το νέο iPhone της Apple θα φέρει κάποιες αλλαγές στον σχεδιασμό, με τη συμπερίληψη μιας οθόνης OLED και ενός Touch ID που βρίσκεται ακριβώς κάτω από την οθόνη, σύμφωνα με νέα έκθεση της Economic Daily News, μέσω του Digitimes.

Η έκθεση αναφέρει ότι το iPhone 8 θα χρησιμοποιήσει έναν οπτικό αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων που θα ξεκλειδώσει το smartphone όταν ο χρήστης τοποθετήσει ένα δάχτυλο στην οθόνη OLED. Το Touch ID θα σαρώσει το δακτυλικό αποτύπωμα και θα δώσει αυτόματα πρόσβαση στο τηλέφωνο, αν ταιριάζει με αυτό που είχε οριστεί προηγουμένως.

Ο νέος ανιχνευτής οπτικών δακτυλικών αποτυπωμάτων θα αντικαταστήσει την τεχνολογία Touch ID που είναι ενσωματωμένη σε home buttons σε προηγούμενα μοντέλα iPhone. Με βάση όσα γνωρίζουμε, τα iPhone 7s και το iPhone 7s Plus δεν θα έρθουν με τη νέα τεχνολογία, καθώς τα τηλέφωνα θα συνεχίσουν να κάνουν χρήση του home button.

Η έκθεση αναφέρει ότι αυτό δεν είναι φήμη και οι πληροφορίες συγκεντρώθηκαν από αξιόπιστες πηγές. Φαίνεται ότι ο προμηθευτής τσιπ της Apple TSMC αποκάλυψε κάποια χαρακτηριστικά του iPhone 8 κατά τη διάρκεια ενός event στην Taipei. Ορισμένες αναφορές από τις τελευταίες ημέρες αποκάλυψαν ότι το iPhone 8 της Apple μπορεί να αντιμετωπίσει καθυστερημένες αποστολές, ειδικά λόγω της νέας τεχνολογίας Touch ID.

Επιπλέον, η ανάλυση οθόνης στο νέο τηλέφωνο θα προχωρήσει από 16:9 στα μοντέλα του περασμένου έτους σε 18:5:9, παρόμοια με αυτά που έχουμε δει στο G8 S8. Το iPhone 8 θα έχει επίσης “αόρατους” υπέρυθρους αισθητήρες για βελτιωμένες λειτουργίες κάμερας και επαυξημένη πραγματικότητα.

Μια εικόνα που διέρρευσε πρόσφατα αποκάλυψε πως το iPhone OLED μεγέθους έναντι του iPhone 7 και του iPhone 7 Plus του περσινού μοντέλου. Η εικόνα που ανακτήθηκε από Mac Otakara έδειξε μια περίπτωση iPhone 8 που υπονοεί ένα ελαφρώς μεγαλύτερο smartphone από το iPhone 4,7 ιντσών, αλλά μικρότερο από το iPhone 5,5 ιντσών 7 Plus.

Το iPhone 8 αναμένεται να διαθέτει μια οθόνη 5,8 ιντσών και η απομάκρυνση του home button θα επιτρέψει στην Apple να αναπτύξει μια ναυαρχίδα με ένα λογικό συνολικό μέγεθος. Η ρύθμιση διπλής κάμερας είναι ορατή στο πίσω μέρος και η κατακόρυφη θέση της θα επιτρέψει τις λειτουργίες επαυξημένης πραγματικότητας στο νέο τηλέφωνο. Η ασύρματη φόρτιση αναμένεται και στα τρία μοντέλα iPhone, τα οποία αναμένεται να φτάσουν τον Σεπτέμβριο.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS