Το Megabreach των 773 εκατομμυρίων Passwords ξεκίνησε χρόνια πριν
infosec

Το Megabreach των 773 εκατομμυρίων Passwords ξεκίνησε χρόνια πριν

Πρόσφατα κυκλοφόρησε η είδηση, ότι σχεδόν 773 εκατομμύρια διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και 21 εκατομμύρια passwords δημοσιεύθηκαν σε ένα φόρουμ hacking....
Read More
infosec

Instagram influencers ανακτούν τα accounts με τη βοήθεια hackers

Οι Instagram influencers που έχουν δει τους λογαριασμούς τους να χακάρονται και τις προσωπικές τους πληροφορίες να εκτίθενται, λένε ότι...
Read More
infosec

Windows 10: Πώς να διορθώσετε το browsing σφάλμα στο Microsoft Edge

Η τελευταία αναβάθμιση που κυκλοφόρησε από τη Microsoft για τα Windows 10 έφερε ένα πρόβλημα, το οποίο παρατηρείται όταν επιχειρεί...
Read More
infosec

Google Play: Κρυβόταν malware με τη χρήση των αισθητήρων κίνησης

Στην αγορά του Google Play υπάρχουν πολλές κακόβουλες εφαρμογές που δοκιμάζουν κόλπα για να αποφευχθεί η ανίχνευση τους. Για την...
Read More
infosec

Bug του Twitter δημοσίευε τα προσωπικά tweets των χρηστών για 5 χρόνια

Οι χρήστες του Twitter, οι οποίοι χρησιμοποιούν το δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο από τις Android συσκευές τους, θα πρέπει να ελέγξουν...
Read More
Latest Posts

Ενημέρωση του Snapchat επιτρέπει να κάνετε κοινές ιστορίες με φίλους

Το Stories του Snapchat πρόκειται να καταστεί πολύ πιο ομαδικό

Snapchat

Το Snapchat εισήγαγε ένα νέο χαρακτηριστικό που προσθέτει τελικά ένα από τα πιο περιζήτητα χαρακτηριστικά: προσαρμοσμένο Stories έτσι ώστε ομάδες φίλων να μπορούν να δημιουργούν κοινές ιστορίες μέσα στην εφαρμογή.

Οι ομάδες μπορούν να κάνουν δύο διαφορετικούς τύπους προσαρμοσμένων ιστοριών: αυτές που είναι συνδεδεμένες με μια συγκεκριμένη τοποθεσία και αυτές που μοιράζονται απευθείας με μια ομάδα φίλων. Και στις δύο περιπτώσεις, μια προσαρμοσμένη ιστορία μπορεί να είναι ενεργή μέσα στην εφαρμογή για περισσότερες από 24 ώρες, αλλά κάθε κομμάτι περιεχομένου που μοιράζεται σε μια ιστορία θα είναι ζωντανό μόνο για 24 ώρες.

Για τις ιστορίες που συνδέονται με ένα συγκεκριμένο τόπο, ο δημιουργός περιγράφει μια περιοχή περίπου ενός τετραγώνου της πόλης και ορίζει αν θέλει μόνο οι φίλοι ή οι φίλοι φίλων να μπορούν να συνεισφέρουν στην ιστορία.

Μόλις ρυθμιστεί, οι προσαρμοσμένοι ιστοτόποι που βασίζονται σε τοποθεσίες θα εμφανιστούν μέσα στην εφαρμογή σε εκείνους στους οποίους έχει δοθεί πρόσβαση, όπως ακριβώς και η κοινή χρήση στο «Our Story».

Εάν θέλετε μια πιο προσωπική προσαρμοσμένη ιστορία, μπορείτε επίσης να επιλέξετε να δημιουργήσετε μία ιστορία που θα μοιραστεί μόνο μεταξύ συγκεκριμένων φίλων που επιλέγετε εσείς. Σε αυτήν την περίπτωση, μπορείτε να ορίσετε ποιοι φίλοι μπορούν να δουν την ιστορία και ποιος μπορεί να συνεισφέρει – ανεξάρτητα από την τοποθεσία τους.

Τα χαρακτηριστικά, τα οποία αρχίζουν να κυκλοφορούν στις εφαρμογές του Snapchat τώρα, μπορεί να φαίνονται σαν μία σχετικά μικρή αλλαγή για το Stories, αλλά είναι σίγουρα σημαντική. Το χαρακτηριστικό αυτό αποτελεί από καιρό ένα από τα πιο περιζήτητα χαρακτηριστικά της εφαρμογής, σύμφωνα με το Snapchat.

Έρχεται επίσης σε καθοριστική χρονική στιγμή για την εφαρμογή, η οποία έχει να αντιμετωπίσει τον αυξανόμενο ανταγωνισμό του Instagram. Η προσθήκη προσαρμοσμένων ιστοριών όχι μόνο καθιστά την εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων πιο κοινωνική, αλλά δίνει στους μακροχρόνιους χρήστες κι έναν ακόμα λόγο να συνεχίσουν να τη χρησιμοποιούν.

Έχετε άποψη; Αφήστε το σχόλιό σας.

Ο συντάκτης σας επιτρέπει να αντιγράψετε το κείμενό του, μόνο εφόσον αναφέρετε την πηγή (SecNews.gr), σαν ηλεκτρονική διεύθυνση (Live URL) του άρθρου.
Updated on by

Reader Interactions

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *