ΑρχικήinetΕνημέρωση του Snapchat επιτρέπει να κάνετε κοινές ιστορίες με φίλους

Ενημέρωση του Snapchat επιτρέπει να κάνετε κοινές ιστορίες με φίλους

Το Stories του Snapchat πρόκειται να καταστεί πολύ πιο ομαδικό

Snapchat

Το Snapchat εισήγαγε ένα νέο χαρακτηριστικό που προσθέτει τελικά ένα από τα πιο περιζήτητα χαρακτηριστικά: προσαρμοσμένο Stories έτσι ώστε ομάδες φίλων να μπορούν να δημιουργούν κοινές ιστορίες μέσα στην εφαρμογή.

Οι ομάδες μπορούν να κάνουν δύο διαφορετικούς τύπους προσαρμοσμένων ιστοριών: αυτές που είναι συνδεδεμένες με μια συγκεκριμένη τοποθεσία και αυτές που μοιράζονται απευθείας με μια ομάδα φίλων. Και στις δύο περιπτώσεις, μια προσαρμοσμένη ιστορία μπορεί να είναι ενεργή μέσα στην εφαρμογή για περισσότερες από 24 ώρες, αλλά κάθε κομμάτι περιεχομένου που μοιράζεται σε μια ιστορία θα είναι ζωντανό μόνο για 24 ώρες.

Για τις ιστορίες που συνδέονται με ένα συγκεκριμένο τόπο, ο δημιουργός περιγράφει μια περιοχή περίπου ενός τετραγώνου της πόλης και ορίζει αν θέλει μόνο οι φίλοι ή οι φίλοι φίλων να μπορούν να συνεισφέρουν στην ιστορία.

Μόλις ρυθμιστεί, οι προσαρμοσμένοι ιστοτόποι που βασίζονται σε τοποθεσίες θα εμφανιστούν μέσα στην εφαρμογή σε εκείνους στους οποίους έχει δοθεί πρόσβαση, όπως ακριβώς και η κοινή χρήση στο “Our Story”.

Εάν θέλετε μια πιο προσωπική προσαρμοσμένη ιστορία, μπορείτε επίσης να επιλέξετε να δημιουργήσετε μία ιστορία που θα μοιραστεί μόνο μεταξύ συγκεκριμένων φίλων που επιλέγετε εσείς. Σε αυτήν την περίπτωση, μπορείτε να ορίσετε ποιοι φίλοι μπορούν να δουν την ιστορία και ποιος μπορεί να συνεισφέρει – ανεξάρτητα από την τοποθεσία τους.

Τα χαρακτηριστικά, τα οποία αρχίζουν να κυκλοφορούν στις εφαρμογές του Snapchat τώρα, μπορεί να φαίνονται σαν μία σχετικά μικρή αλλαγή για το Stories, αλλά είναι σίγουρα σημαντική. Το χαρακτηριστικό αυτό αποτελεί από καιρό ένα από τα πιο περιζήτητα χαρακτηριστικά της εφαρμογής, σύμφωνα με το Snapchat.

Έρχεται επίσης σε καθοριστική χρονική στιγμή για την εφαρμογή, η οποία έχει να αντιμετωπίσει τον αυξανόμενο ανταγωνισμό του Instagram. Η προσθήκη προσαρμοσμένων ιστοριών όχι μόνο καθιστά την εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων πιο κοινωνική, αλλά δίνει στους μακροχρόνιους χρήστες κι έναν ακόμα λόγο να συνεχίσουν να τη χρησιμοποιούν.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS