ΑρχικήinetΓνωρίστε το νέο Moto G5S...

Γνωρίστε το νέο Moto G5S…

H Motorola θα ξεκινήσει φέτος νέες σειρές smartphones, με πιο ενδιαφέρουσα την επανάληψη της Moto G σειράς.Moto

Η Mοto G σειρά καλωσόρισε δύο νέα smartphones νωρίτερα το 2017, το Mοto G5 και το Mοto G5 Plus, αλλά απ’ ότι φαίνεται η εταιρεία δεν σταματάει εκεί. Τα  Mοto G5S και Moto G5S Plus σκοπεύουν να εμπλουτίσουν την συλλογή.

Το Mοto G5S θα είναι διαθέσιμο σε γκρι, χρυσό και μπλε σύμφωνα με έγκυρες πηγές.

Ο σχεδιασμός του θα είναι αρκετά όμοιος με εκείνον των Mοto G5 τηλεφώνων με βασική διαφορά τις κεραίες που θα βρίσκονται στη κορυφή του τηλεφώνου οι οποίες βέβαια  θα μοιάζουν αρκετά με αυτές στο πίσω μέρος του Moto G5 Plus. Μια άλλη διαφορά που μπορεί να παρατηρήσουμε είναι το πλήρες μεταλλικό σώμα στο Mοto G5S σε σύγκριση με το αλουμινένιο και πλαστικό πάνελ των Mοto G5 και Mοto G5 Plus. To πίσω μέρος διαθέτει επίσης γραμμές κεραίας παρά τα πλαστικά ανοίγματα.

Το Mοto G5S θα διαθέτει το λογότυπο της Motorola στο πίσω μέρος, στο θέση δηλαδή που θα  βρισκόταν ο δείκτης μας κατά την διάρκεια μιας τηλεφωνικής κλήσης. Έρχεται με οθόνη 5,2 ιντσών με 1080p ανάλυση ενώ στο Mοto G5 Plus θα συναντήσουμε μια οθόνη Full HD 5,5 ιντσών, ένα πλήρες μεταλλικό σώμα και ρύθμιση διπλής κάμερας στο πίσω μέρος.

Πέρα από τα δύο αυτά τηλέφωνα, η Motorola αναμένεται να ανακοινώσει νέες επαναλήψεις των smartphones της Mοto Z σειράς καθώς και τα Mοto X και Moto Ε. Πρόσφατα μάλιστα παρουσίασε τα Mοto C και Mοto C Plus με τιμές που ξεκινήσουν από τα 89 ευρώ.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS