Ένα σφάλμα στο APT επιτρέπει την εγκατάσταση κακόβουλων πακέτων
infosec

Ένα σφάλμα στο APT επιτρέπει την εγκατάσταση κακόβουλων πακέτων

Ορισμένες δημοφιλείς διανομές Linux έχουν ένα σφάλμα στο package-management interface, το οποίο θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει ένας εισβολέας για να...
Read More
infosec

15 ψεύτικες Google Play εφαρμογές εξαπάτησαν Android χρήστες

Νωρίτερα αυτόν τον μήνα, η Google απομάκρυνε 85 κακόβουλες εφαρμογές από το Google Play Store. Ειδικότερα, μία παράνομη adware εφαρμογή...
Read More
infosec

Facebook «10 Year Challenge»: Κινδυνεύουν πράγματι τα δεδομένα σας;

Το τελευταίο διάστημα όλοι παρατηρήσαμε το νέο trend «10-Year Challenge» σε Facebook και Instagram. Αφού έγινε η νέα τάση ανάμεσα...
Read More
infosec

Το Malwarebytes έλυσε το σφάλμα «freezing» των συσκευών Windows 7

Η ομάδα του Malwarebytes επιτέλους έδωσε λύση στο σφάλμα που προκαλούσε πάγωμα σε συσκευές Windows 7! Το πρόβλημα εντοπίστηκε νωρίτερα...
Read More
infosec

Κορυφαίες Android VPN εφαρμογές διαρρέουν προσωπικά δεδομένα

Σύμφωνα με μία νέα μελέτη από VPN αξιολογητές, πάνω από 25% των 150 πιο δημοφιλών και δωρεάν VPNs στο Google...
Read More
Latest Posts

Δημιουργήστε δωρεάν εφαρμογές Android χωρίς κωδικοποίηση

Android

Γνωρίζατε πως υπάρχουν διαθέσιμοι πόροι που επιτρέπουν σε ένα χρήστη να δημιουργήσει μια εφαρμογή Android χωρίς κωδικοποίηση; Παρακάτω σας παρουσιάζουμε μερικούς από αυτούς:

AppsGeyser

Το AppsGeyser είναι μια τέτοια υπηρεσία που σας επιτρέπει να μετατρέψετε το περιεχόμενό σας σε μια εφαρμογή καθώς επίσης και να δημιουργήσετε έσοδα από αυτό το περιεχόμενο. Η ίδια η εφαρμογή θα έχει τη δυνατότητα να χρησιμοποιεί μια σειρά βοηθητικών προγραμμάτων, όπως μηνύματα, κοινή χρήση, καρτέλες και πλήρη υποστήριξη για βελτιώσεις HTML5.

Appypie

Το Appypie είναι ο ταχύτερα αναπτυσσόμενος κατασκευαστής εφαρμογών για κινητά που βασίζεται στο cloud, ο οποίος επιτρέπει σε έναν χρήστη να δημιουργήσει μια εφαρμογή για κινητά χωρίς να χρειάζεται καμία απολύτως κωδικοποίηση. Αυτή η εφαρμογή είναι διαθέσιμη τόσο στο Google Play Store όσο και στο Apple App Store. Με αυτό το εργαλείο, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι οι λειτουργίες μεταφοράς και απόθεσης για να δημιουργήσετε μια εφαρμογή για κινητά. Μόλις δημιουργηθεί, θα λάβετε μια εφαρμογή HTML 5 βασισμένη σε HTML που είναι συμβατή με Android, iPhone, iPad, Windows Phone και Blackberry.

Buzztouch

Το Buzztouch είναι μια μηχανή αναζήτησης με δυνατότητα ανοικτής πηγής για εφαρμογές κινητού. Λειτουργεί και χρησιμοποιείται μαζί με τα πακέτα ανάπτυξης λογισμικού (SDK) τόσο του iOS όσο και του Android.

Appyet

Το Appyet είναι μία ακόμα καλή επιλογή για την ανάπτυξη μιας εφαρμογής Android από το μηδέν χωρίς προηγούμενη κωδικοποίηση. Το μόνο που χρειάζεται να του παρέχετε είναι σύνδεσμοι στη RSS / Atom ή την ιστοσελίδα και θα μετατρέψετε το περιεχόμενό σας σε μια θαυμάσια εφαρμογή για κινητά.

Appclay

Η ShepHertz Technologies είναι ο εγκέφαλος πίσω από αυτόν τον πλούσιο πόρο. Παρέχει μια αξιότιμη και διαισθητική διεπαφή, ώστε οι χρήστες να αναπτύξουν εφαρμογές για κινητά. Οι εφαρμογές που δημιουργούνται θα είναι εγγενείς εφαρμογές HTML και Android.

App Machine

Όπως υποδηλώνει και το όνομά του, αυτό το εργαλείο δημιουργήθηκε για να είναι μια μηχανή παραγωγής εφαρμογών. Το App Machine στοχεύει να κάνει την εμπειρία ανάπτυξης εφαρμογών ευκολότερη και πιο προσιτή από ποτέ.

Good Barber

Ένας άλλος αξιόπιστος πόρος για τη δημιουργία εφαρμογών Android. Αυτό το εργαλείο απευθύνεται σε χρήστες που θέλουν να δώσουν μια επαγγελματική εμφάνιση στις εφαρμογές τους.

Mobile Roadie

Ο τελευταίος πόρος αυτής της λίστας είναι ένα εργαλείο που συνιστάται για γρήγορη μετακίνηση σε εφαρμογές αγοράς Android. Οι εφαρμογές που πραγματοποιούνται μέσω του Mobile Roadie θα έχουν εγγενή υποστήριξη για μια σειρά media formats καθώς και υποστήριξη αυτόματης εισαγωγής RSS.

Η επιλογή δική σας!

Έχετε άποψη; Αφήστε το σχόλιό σας.

Ο συντάκτης σας επιτρέπει να αντιγράψετε το κείμενό του, μόνο εφόσον αναφέρετε την πηγή (SecNews.gr), σαν ηλεκτρονική διεύθυνση (Live URL) του άρθρου.
Updated on by

Reader Interactions

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *