Instagram: Bug επηρεάζει τους λογαριασμούς των Kylie Jenner, Ariana Grande και Selena Gomez
infosec

Instagram: Bug επηρεάζει τους λογαριασμούς των Kylie Jenner, Ariana Grande και Selena Gomez

Bug στο Instagram κατέστησε τους λογαριασμούς της Kylie Jenner και των τραγουδιστριών Ariana Grande και Selena Gomez κατά 3 εκατομμύρια...
Read More
infosec

Κακόβουλα αρχεία Windows EXE μολύνουν τους χρήστες macOS

Ερευνητές ασφαλείας, ανακάλυψαν πολλά αρχεία Windows EXE, που χρησιμοποιούν κακόβουλα payloads για να μολύνουν τους χρήστες macOS με infostealers και...
Read More
infosec

Πώς ένα VPN βοηθά στην προστασία της ιδιωτικότητάς σας στο διαδίκτυο

Τον τελευταίο καιρό ακούγεται ότι εκατομμύρια κωδικοί πρόσβασης σε ιστοσελίδες παραβιάζονται ενώ ταυτόχρονα οι πάροχοι υπηρεσιών στο διαδίκτυο έχουν την...
Read More
infosec

Η ενημέρωση του For Honor διορθώνει πολλά σφάλματα του παιχνιδιού

Την Τετάρτη, η Ubisoft κυκλοφόρησε την τελευταία έκδοση του For Honor update - 2.05. Οι πληροφορίες για το patch, αποκαλύπτουν...
Read More
infosec

Microsoft: Το Patch ασφαλείας της Τρίτης, για το Φεβρουάριο του 2019

Η Microsoft εξέδωσε την Τρίτη μια σειρά από ενημερώσεις για τη διόρθωση τουλάχιστον 70 διαφορετικών ευπαθειών ασφαλείας σε Windows και λογισμικό....
Read More
Latest Posts

Η Philips επεκτείνει τις σειρές S7 και V7

Η MMD brand license partner των οθονών Philips, επεκτείνει τις σειρές S7 και V7. Οι δύο αυτές σειρές προσφέρουν εκπληκτικές εικόνες σε επιχειρήσεις και σε οικιακούς χρήστες που αναζητούν οθόνες για υψηλές αποδόσεις σε καλή τιμή. Η V7-line αποτελεί τη βασική σειρά με όλα τα απαραίτητα χαρακτηριστικά για παραγωγική εργασία, ενώ η S7-line ενσωματώνει μερικά επιπλέον premium χαρακτηριστικά.

Η ολοκληρωμένη S7-line περιλαμβάνει 3 παραλλαγές στις 21,5 ίντσες και 3 παραλλαγές στις 23,8 ίντσες. Η ολοκληρωμένη σειρά V7-line διαθέτει ακόμα μεγαλύτερη γκάμα επιλογής, με 2 παραλλαγές στις 21,5 ίντσες, συγκεκριμένα 4 μοντέλα μεγέθους 23,8” και 4 μεγέθους 27”. Και οι δύο σειρές είναι εξοπλισμένες με τεχνολογίες προσανατολισμένες στην υγεία των ματιών κατά τη διάρκεια παρατεταμένης χρήσης της οθόνης.Philips S7 και V7
Ισχυρές και εύκολες στη χρήση, οι σειρές οθονών S7 και V7 προσφέρουν το σωστό συνδυασμό απόδοσης, βασικών χαρακτηριστικών και προσιτής τιμής. Κάνουν το χρόνο εργασίας μπροστά στην οθόνη πιο εύκολο, πιο παραγωγικό και πιο φιλικό στον οικονομικό προϋπολογισμό των οικιακών χρηστών, αλλά και των δημοσίων και ιδιωτικών επιχειρήσεων -από τα τηλεφωνικά κέντρα μέχρι τα σχολεία, τις βιβλιοθήκες και τα γραφεία.

Οι δύο σειρές οθονών της Philips διαθέτουν καινοτομίες που συναντάμε συνήθως σε μοντέλα υψηλότερης κατηγορίας. Ακόμη και με την πρώτη ματιά, οι οθόνες S7 είναι ειδικά κατασκευασμένες για να εντυπωσιάζουν, με λεπτότερο πλαίσιο και στήριγμα βάσης που δημιουργούν μια καθαρή και λιτή εμφάνιση, καθώς καταλαμβάνουν πολύ λιγότερο χώρο πάνω στο γραφείο. Τα τελευταία μοντέλα των δύο σειρών S7 και V7, είναι όλα χωρίς πλαίσιο στις τρείς πλευρές. Εκτός από την καλή εμφάνιση, ο λεπτός σχεδιασμός είναι πολύτιμος για εφαρμογές που χρειάζονται δύο οθόνες να τοποθετηθούν δίπλα-δίπλα. Η «σύνδεση» μεταξύ των οθονών είναι ελάχιστα αντιληπτή, δημιουργώντας την εντύπωση ότι υπάρχει μία μεγάλη οθόνη για καλύτερες συγκρίσεις και αυξημένη παραγωγικότητα.

Με την ανάλυση Full HD και την ευρεία γωνία θέασης που προσφέρει η τεχνολογία IPS, τα πάνελ των δύο σειρών προφέρουν καθαρή και ευκρινή εικόνα, ακόμα και για θέαση από το πλάι. Η θέση της οθόνης είναι ρυθμιζόμενη για μεγαλύτερη άνεση, συγκεκριμένα η βάση της S7-line επιτρέπει την κλίση της οθόνης, την περιστροφή και τη ρύθμιση του ύψους στη σωστή γωνία. Οι οθόνες της V-line έχουν όλες τη δυνατότητα της κλίσης.

Χαρακτηριστικά που επικεντρώνονται στο χρήστη για την ενίσχυση της αποδοτικότητας και την προώθηση της ευεξίας
Οι οθόνες S7-line και V7-line είναι κατασκευασμένες έτσι ώστε να διαχειρίζονται τα μειονεκτήματα της έντονης χρήσης, με τα σωστά χαρακτηριστικά που βοηθούν τους χρήστες να είναι τόσο παραγωγικοί όσο μπορούν, και για όσο διάστημα χρειάζεται, όπως αναφέρει ο Artem Khomenko, Product Manager Οθονών Philips Ευρώπης στην MMD, ενώ τονίζει: “Οι οθόνες αυτές έχουν σχεδιαστεί με ένα σύνολο σημαντικών χαρακτηριστικών για να κάνουν την πολύωρη χρήση της οθόνης πιο παραγωγική.”

Όλες οι οθόνες της σειράς S7 διαθέτουν τώρα, ως βασικό χαρακτηριστικό την πρωτοποριακή τεχνολογία SoftBlue LED. Έρευνες έδειξαν ότι τα κύματα του μπλε φωτός που εκπέμπουν οι οθόνες LED, μπορούν με το χρόνο να επηρεάσουν δυνητικά την όραση. Αυτό το ζήτημα έχει στόχο να αντιμετωπίσει, η ενσωματωμένη στο hardware της οθόνης τεχνολογία SoftBlue. Χωρίς να αλλάζει το χρώμα ή την εικόνα, η τεχνολογία SoftBlue μειώνει τα επιβλαβή κύματα του μπλε φωτός. Οι οθόνες της σειράς V7 διαθέτουν μια τεχνολογία με παρόμοια δράση, τη λειτουργία LowBlue light.Το LowBlue light αποτελεί μια λειτουργία του λογισμικού η οποία μειώνει το επιβλαβές μπλε LED φως.

Άλλα χαρακτηριστικά προσανατολισμένα για την άνεση των ματιών είναι η λειτουργία EasyRead (σειρές S7 και V7), η οποία δημιουργεί για τα πολυσέλιδα αρχεία μια εμπειρία ανάγνωσης “τύπου εφημερίδας”, και η λειτουργία SmartContrast (σειρές S7 και V7), η οποία ρυθμίζει αυτόματα τα χρώματα και την ένταση του οπίσθιου φωτισμού ανάλογα με το περιεχόμενο που προβάλλεται στην οθόνη –για παράδειγμα οι βέλτιστες ρυθμίσεις για ένα υπολογιστικό φύλλο, είναι πολύ διαφορετικές από εκείνες για την προβολή ενός βίντεο.
Σύμφωνα με τις ανάγκες των επαγγελματιών χρηστών, οι οθόνες S7 είναι εξοπλισμένες με πρόσθετες δυνατότητες. Τα ενσωματωμένα στερεοφωνικά ηχεία εξασφαλίζουν μια εμπειρία πολυμέσων με εξαιρετικό ήχο σε δραστηριότητες όπως η τηλεδιάσκεψη, ενώ η τεχνολογία Flicker-Free ρυθμίζει τη φωτεινότητα και ελαττώνει τα φαινόμενα τρεμοπαίγματος για ακόμα πιο άνετη θέαση.

Έχετε άποψη; Αφήστε το σχόλιό σας.

Ο συντάκτης σας επιτρέπει να αντιγράψετε το κείμενό του, μόνο εφόσον αναφέρετε την πηγή (SecNews.gr), σαν ηλεκτρονική διεύθυνση (Live URL) του άρθρου.
Updated on by

Reader Interactions

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *