ΑρχικήReviewsΕπίσημη ανακοίνωση των χαρακτηριστικών του HTC U 11

Επίσημη ανακοίνωση των χαρακτηριστικών του HTC U 11

Όπως αναφέραμε και στο παρελθόν η HTC εργάζεται πάνω στην νέα της ναυαρχίδα, το U 11, που διαθέτει premium χαρακτηριστικά και ένα ενδιαφέρον εργαλείο που επιτρέπει στους χρήστες με ένα απλό πάτημα του κινητού τους να έχουν πρόσβαση σε διάφορες εφαρμογές.HTC

Το U 11 βρίσκεται ξανά στο επίκεντρο της προσοχής καθώς μόλις επιβεβαιώθηκαν ορισμένες από τις προδιαγραφές του όπως η 4GB μνήμη RAM ο Snapdragon 835 επεξεργαστής της  Qualcomm σε συνδυασμό με το Adreno 540 GPU. Στη πραγματικότητα λίγα στοιχεία σχετικά με το νέο smartphone έχουν μείνει κρυφά καθώς πολλές από τις προδιαγραφές και τα χαρακτηριστικά του έχουν διαρρεύσει εδώ και αρκετές εβδομάδες.

Το HTC U 11 έρχεται με μια οθόνη αφής QHD 5,5 ιντσών ενώ θα διαθέτει εσωτερική μνήμη αποθήκευσης 64GB, κύρια κάμερα 12MP και δευτερεύουσα 16MP.Το νέο smartphone πιθανότατα να τρέχει σε Android 7.1.1 Nougat.

Να σημειώσουμε ότι στο νέο smartphone δεν θα συναντήσουμε υποδοχή ακουστικών 3,5 χιλιοστών αλλά ευτυχώς θα προσφέρεται ένας προσαρμογέας ώστε οι πελάτες να μπορούν να χρησιμοποιούν τα δικά τους ακουστικά. Το  U 11 έρχεται με μια θύρα USB Type-C και μια μπαταρία 3.000mAh.

Το εντυπωσιακότερο χαρακτηριστικό του είναι το Edge Sense πλαίσιο που επιτρέπει στους χρήστες να πιέζουν το τηλέφωνο και έτσι να αποκτούν πρόσβαση σε διάφορες εφαρμογές. Προτάσεις εφαρμογών θα ανοίγουν κατά μήκος της δεξιάς και αριστερής πλευράς της οθόνης επιτρέποντας την πρόσβαση σε ένα πλήθος εφαρμογών και ρυθμίσεων του συστήματος. Το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό έχει ήδη ανακοινωθεί επίσημα από την ίδια την εταιρεία η οποία έχει προγραμματίσει για τις 16 Μαΐου την παρουσίαση της νέας της ναυαρχίδας.

Η τιμή καθώς και η διαθεσιμότητα θα αποκαλυφθούν στις 16 Μαΐου.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS