ΑρχικήinetΔείτε το βίντεο του HTC U 11

Δείτε το βίντεο του HTC U 11

H HTC έχει ήδη ανακοινώσει τη νέα λειτουργία Edge Sense που θα συναντήσουμε στην επερχόμενη ναυαρχίδα της, το HTC U 11. Η εταιρεία έχει δηλώσει ότι το ακυκλοφόρητο U11 θα έρθει με έναν ρευστό και αντανακλαστικό σχεδιασμό. HTC U 11

Πρόσφατο βίντεο αποκαλύπτει ένα HTC U 11 σε μπλε απόχρωση ενώ φυσικά το τηλέφωνο θα προσφέρεται σε αρκετές εναλλακτικές όπως λευκό, κόκκινο και ασημί. Δυστυχώς, το βίντεο μας αφήνει να ρίξουμε μια ματιά μόνο στο πίσω μέρος της συσκευής αυξάνοντας μας όλο και περισσότερο την επιθυμία για επίσημη κυκλοφορία.

Ο πίσω πίνακας του τηλεφώνου φαίνεται να είναι ελαφρά καμπυλωτός στο πλάι ενώ η επωνυμία HTC είναι ορατή στο βίντεο. Φήμες υποστηρίζουν ότι το smartphone θα μπορούσε να είναι κατασκευασμένο από μέταλλο και γυαλί αλλά η τελευταία διαρροή μας κάνει να δυσπιστούμε για αυτή την πληροφορία.

Το νέο  HTC U 11 θα διαθέτει μια οθόνη QHD 5,5 ιντσών με 6GB χωρητικότητα RAM. Η συσκευή θα τροφοδοτείται από έναν οκταπύρηνο Snapdragon 835 επεξεργαστή ενώ η μπαταρία του θα είναι 3.000mAh μαζί με το Quick Charge 3.0 για ταχεία φόρτιση.

Στο πίσω μέρος συναντάμε μια κάμερα 12MP με Ultra Pixel 3 και  UltraSpeed AF δυνατότητες ενώ στο μπροστά μέρος μια κάμερα 16MP με διάφραγμα  f / 2.0 και πανοραμική λειτουργία.

Το νέο smartphone θα λάβει και πιστοποίηση IP57  μαζί με BoomSound audio και λειτουργικό σύστημα .

Να σημειώσουμε ότι η HTC θα κυκλοφορήσει το U 11 ως ένα έξυπνο smartphone με Edge Sense χαρακτηριστικά που επιτρέπουν στους χρήστες να εκτελούν διάφορες ενέργειες απλά πιέζοντας την συσκευή καθιστώντας έτσι ευκολότερη την εκκίνηση εφαρμογών αλλά και την απάντηση κλήσεων.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS