ΑρχικήUpdatesNikon D5500 Camera: Δέχεται αναβάθμιση firmware!

Nikon D5500 Camera: Δέχεται αναβάθμιση firmware!

Η Nikon έχει αναπτύξει πρόσφατα ένα νέο firmware το οποίο προορίζεται για τη D5500 ψηφιακή φωτογραφική μηχανή της. Η νέα έκδοση firmware έχει την κωδική ονομασία 1.02 και έρχεται να επιλύσει την προβληματική συμπεριφορά του κλείστρου.Nikon

Εκτός των άλλων, η νέα έκδοση διασφαλίζει ότι η κάμερα δεν θα σταματήσει να ανταποκρίνεται αν πατήσετε το κουμπί πολλαπλών επιλογών ενώ επίσης θα αποθηκεύει τις ρυθμίσεις του Autofocus > a3 Built-in AF σε διαφορετική θέση μετά την περιστροφή του επιλογέα λειτουργίας.

Βελτιώνεται η λειτουργία έκθεσης για τις φωτογραφίες που τραβήχτηκαν live με φακούς τύπου Ε ενώ η φωτογραφική μηχανή δεν θα εμφανίζει πλέον πληροφορίες λήψης της πιο πρόσφατης εικόνας όταν τα μάτια του χρήστη απομακρύνονται από το σκόπευτρο.

Αναφορικά με την εγκατάσταση, καλό θα ήταν να αλλάξετε όλες τις ρυθμίσεις ασφαλείας από τις προεπιλεγμένες τιμές  καθώς και όλα τα σημαντικά αρχεία για να αποφευχθεί τυχόν απώλεια δεδομένων. Βεβαιωθείτε ότι η μπαταρία της φωτογραφικής μηχανής είναι πλήρως φορτισμένη για να μην διακοπεί η αναβάθμιση.

Τι πρέπει να κάνετε ουσιαστικά;

Αποθηκεύστε και εκτελέστε το πακέτο που έχετε κατεβάσει, μεταφέρετε το σε ένα .bin αρχείο σε μια διαμορφωμένη κάρτα μνήμης και τέλος τοποθετήστε την κάρτα SD στην κατάλληλη υποδοχή.

Μεταβείτε στο SETUP MENU > Firmware version και ακολουθήστε τις οδηγίες που θα εμφανισθούν στην οθόνη σας για να ολοκληρώσετε με επιτυχία την ενημέρωση.

Εφόσον λοιπόν, πήρατε μια ιδέα για το πώς να κατεβάσετε το νέα έκδοση Nikon D5500 Camera Firmware 1.02, εγκαταστήστε την άμεσα στη συσκευή σας και επωφεληθείτε από τα βελτιωμένα χαρακτηριστικά και την καλύτερη ταχύτητα που σας προσφέρει.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS