ΑρχικήReviewsOnePlus 5: Όσα θέλετε να ξέρετε...

OnePlus 5: Όσα θέλετε να ξέρετε…

Η OnePlus επιβεβαίωσε πρόσφατα ότι εργάζεται πάνω σε ένα νέο smartphone το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει στα τέλη Ιουνίου και θα ονομάζεται OnePlus 5.OnePlus 5

Πολλές οι φήμες που έχουν διαρρεύσει μέχρι στιγμής, με την πιο ενδιαφέρουσα να αποκαλύπτει ότι το OnePlus 5 θα διαθέτει μια εγκατάσταση διπλής κάμερας στο πίσω μέρος.

To νέο OnePlus 5 θα διαθέτει ρύθμιση δύο φακών καθώς και dual-LED flash κάτω από τα δύο shooters της κάμερας. Το smartphone είναι κατασκευασμένο από κεραμικό.

Επιπλέον, έρχεται με ρυθμιστή συναγερμού στα αριστερά, το κουμπί λειτουργίας θα βρίσκεται στα δεξιά,  ενώ η υποδοχή ακουστικών  3,5 mm βρίσκεται στο κάτω μέρος της ναυαρχίδας. Το ηχείο και η θύρα USB Type-C βρίσκονται επίσης στο κάτω μέρος.

Το νέο smartphone έρχεται με μπροστινή ρύθμιση διπλής κάμερας. Αν και δεν υπάρχουν πολλές αναφορές σχετικά με την πληροφορία αυτή, πολύ πιθανόν να προσφέρεται ένας μονοφασικός φακός 8MP.

Σε άλλα νέα, το OnePlus 5  θα διαθέτει μια οθόνη Full HD ή QHD 5,5 ιντσών  και θα τροφοδοτείται από έναν SoC Snapdragon 835 64-bit οκταπύρηνο επεξεργαστή. Η συσκευή θα τρέχει σε  Android Nougat με  OxygenOS UI.

Οι διαρροές σχετικά με την χωρητικότητα της RAM και την εσωτερική αποθήκευση δεν φαίνεται να καταλήγουν σε συναίνεση καθώς μερικές αναφορές υποδεικνύουν 6GB RAM ενώ άλλες 8GB RAM. Η εσωτερική αποθήκευση μπορεί να φτάσει τα 64GB ή 128GB. Η χωρητικότητα της μπαταρίας θα είναι είτε 3,580mAh είτε 4,000mAh.

Να σημειώσουμε φυσικά ότι τίποτα από τα προαναφερθέντα δεν έχει επιβεβαιωθεί από την ίδια την εταιρεία οπότε καλό θα ήταν να είμαστε επιφυλακτικοί.

Το smartphone θα ανακοινωθεί στα τέλη Ιουνίου και μέχρι τότε σίγουρα έχουμε ακόμα να μάθουμε πολλά.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS