ΑρχικήinetΜια εφαρμογή για παιδιά, που ελέγχει πόσο παίζουν με το κινητό

Μια εφαρμογή για παιδιά, που ελέγχει πόσο παίζουν με το κινητό

Η Samsung έχει δημιουργήσει μια νέα εφαρμογή, που προορίζεται για να περιορίζει το χρόνο που περνάει το παιδί σας στο smartphones του. Και αυτό είναι κάτι που μπορεί πραγματικά να έχει αποτέλεσμα.

εφαρμογή

Η νέα εφαρμογή, η οποία ονομάζεται Samsung Marshmallow (που δεν σχετίζεται με το λειτουργικό σύστημα Android Marshmallow), επιτρέπει στους γονείς να ορίσουν μια ομάδα επιτρεπόμενων εφαρμογών στις συσκευές των παιδιών τους, καθώς και να επιβάλλουν ημερήσιες προθεσμίες και ώρα για ύπνο.

Παρόλο που πρόκειται για μία από τις πολλές εφαρμογές διαχείρισης της εξάρτησης στην οθόνη, η Samsung διαθέτει ένα σύστημα σημείων εντός εφαρμογής, που ονομάζονται σημεία Marshmallow, τα οποία το παιδί μπορεί να κερδίσει και τελικά να χρησιμοποιήσει για να εξαργυρώσει πραγματικές ανταμοιβές. Αυτές περιλαμβάνουν κάρτες αποθηκευμένης αξίας Amazon ή κουπόνια για χρήση σε καταστήματα όπως το Best Buy, το Sephora και το Dunkin Donuts.

Οι ανταμοιβές φαίνεται να βασίζονται στον κατάλογο της Samsung Rewards, το πρόγραμμα πόντων της στις Η.Π.Α., που ενθαρρύνει τους ανθρώπους να πληρώσουν με τη Samsung Pay, την πλατφόρμα πληρωμών της για κινητά.

Δυστυχώς, η εφαρμογή Marshmallow περιορίζεται στις συσκευές Android της Samsung, όπως και πολλές άλλες εφαρμογές της.

Κάθε μέρα ή εβδομάδα, το app θα παρέχει επίσης μια ανασκόπηση για τους γονείς, αναφέροντας πόσο καλά τα κατάφερε το παιδί τους με την τήρηση των προθεσμιών τους.

Μπορεί ακόμη και να θεωρήσετε ότι είναι χρήσιμο και για τα μεγαλύτερα παιδιά!

Absenta Mia
Absenta Miahttps://secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS