ΑρχικήinetΠοια εταιρεία σταματάει την παραγωγή smartphone;

Ποια εταιρεία σταματάει την παραγωγή smartphone;

Πρόσφατη δημοσίευση από το μεγαλύτερο κινέζικο κοινωνικό δίκτυο της Κίνας αποκάλυψε έναν ενδιαφέροντα λόγο για τον οποίον το ZUK Z3 smartphone δεν θα κυκλοφορήσει. Απ’ ότι φαίνεται, η Lenovo ετοιμάζεται να κλείσει το τμήμα  ZUK Mobile, το οποίο ξεκίνησε το 2015.

smartphone
Created with Adobe Illustrator CS5

Ο αναλυτής Pan Jiutang αποκάλυψε ότι η Lenovo σκοπεύει  να κλείσει το τμήμα μέσα στις επόμενες εβδομάδες και να επικεντρωθεί στον

ανταγωνισμό στην Κίνα. Να σημειώσουμε ότι νωρίτερα φέτος η εταιρεία είχε δηλώσει οτι αντιμετώπιζε προβλήματα με την επιχείρηση Motorola και την καταγραφή των κερδών.

Η Lenovo επιθυμεί από εδώ και πέρα τα νέα της smartphοnes να επονομάζονται Lenovo Moto παρά το γεγονός ότι το αρχικό της σχέδιο ήταν να ενώσει τα τμήματα Moto και Lenovo με το ίδιο εμπορικό σήμα. Απ’ ότι φαίνεται η ZUK Mobile, ένα τμήμα που επικεντρώνεται στην δημιουργία οικονομικά προσιτών smartphones με προδιαγραφές χαμηλής απόδοσης, δεν μαίνεται να ενταχθεί στο σήμα αυτό.

H ZUK Mobile ιδρύθηκε στις 28 Μάιου 2015 και κατάφερε να παράγει τέσσερα smartphοnes κατά την διάρκεια της διετούς ύπαρξης της. Συγκεκριμένα, τα ZUK Z1, ZUK Z2, ZUK Z2 Pro και ZUK Edge ήταν τα μόνα τηλέφωνα που κυκλοφόρησαν ενώ η ZUK έκανε λόγο και για ένα πέμπτο τηλέφωνο, το ZUK Edge II Special Edition, αλλά η συσκευή δεν κατάφερε να βγει στην αγορά.

Ο αντιπρόεδρος της Lenovo, Alex Chen Yu, ανακοίνωσε ότι το ZUI interface που εμφανίζεται στα ZUK smartphones θα το συναντήσουμε στις Motorola συσκευές, τουλάχιστον στη Κίνα. Δεν είναι η πρώτη φορά που θα συμβεί κάτι τέτοιο καθώς ορισμένα smartphones της Moto Z και Moto Z Play στην Κίνα έλαβαν τον Ιανουάριο μια ενημέρωση ZUI 2.5 στα πλαίσια beta προγραμμάτων.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS