ΑρχικήinetΤα Moto C και Moto C Plus θα είναι τα πιο φτηνά...

Τα Moto C και Moto C Plus θα είναι τα πιο φτηνά smartphones της Motorola

Η Motorola είναι γνωστό ότι εργάζεται πάνω σε ένα αριθμό επερχόμενων smartphones, συμπεριλαμβανομένων των Moto Ε4 και Ε3 Plus, καθώς και το διάδοχο του προηγούμενου έτους την ναυαρχίδα Moto Z. Αλλά μια νέα έκθεση αποκαλύπτει ότι τα Moto C και Moto C Plus είναι επίσης στο δρόμο.

moto

Τα Moto C και Moto C Plus θα είναι τα φθηνότερα smartphones της Motorola μέχρι σήμερα, αν και η πραγματική τους τιμή είναι άγνωστη σε αυτό το σημείο. Με τα νέα smartphones, η Motorola έχει ως στόχο να στοχεύσει στους χρήστες smartphone για πρώτη φορά, πράγμα που σημαίνει ότι οι συσκευές σίγουρα δεν θα περιλαμβάνουν τις τελευταίες προδιαγραφές ή τα συστατικά.

Η διαφορά μεταξύ των Moto C και Moto C Plus δεν θα αφορούν το μέγεθος της οθόνης, αλλά τα εσωτερικά εξαρτήματα των νέων συσκευών. Και τα δύο  smartphones θα έχουν το ίδιο μέγεθος οθόνης 5 ιντσών, αλλά τα pixel θα διαφέρουν. Το Moto C θα έχει ανάλυση FWVGA των 854 x 480 pixels, ενώ το C Plus θα περιλαμβάνει ανάλυση HD σε οθόνη, πράγμα που σημαίνει 1280 x 720 pixels.

Άλλες διαφορές μεταξύ των δύο κινητών τηλεφώνων βρέθηκαν από την άποψη των εσωτερικών εξαρτημάτων. Το Mοto C Plus θα είναι μια συσκευή 4G LTE, ενώ το πρότυπο Mοto C προσφέρει 3G και 4G διαμορφώσεις. Προχωρώντας στην αρχιτεκτονική του επεξεργαστή, το Mοto C θα διαθέτει έναν MediaTek SoC με ένα 32-bit οκτα-πύρηνο CPU που χρονίζεται στα 1.3GHz, ενώ το εσωτερικό chipset Moto C Plus διαθέτει CPU 64-bit και χρονίζεται με την ίδια ταχύτητα. Η παραλλαγή 4G της Moto C θα έχει μια διαμόρφωση 64-bit χρονισμένη στα 1.1GHz.

Το πρότυπο Mοto C θα έρθει με 1GB RAM, ενώ η μνήμη στο Mοto C Plus θα ποικίλλει μεταξύ 1GB ή 2GB ανάλογα με την περιοχή. Το C Plus θα προσφέρει 16GB εσωτερική μνήμη, ενώ το Mοto C θα διαθέτει 8GB ή 16GB αποθήκευσης, ανάλογα με την περιοχή. Όλες οι εκδόσεις θα προσφέρουν την δυνατότητα να επεκτείνουν τη μνήμη χρησιμοποιώντας μια κάρτα microSD.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS