ΑρχικήinetSamsung πρωτότυπη αναδιπλούμενη συσκευή

Samsung πρωτότυπη αναδιπλούμενη συσκευή

Η Samsung θα μπορούσε μετά την κυκλοφορία του Galaxy S8 να διαθέσει μια πολύ πιο εντυπωσιακή συσκευή με φουτουριστικό σχεδιασμό μιας αναδιπλούμενης οθόνης.

Η εταιρεία φέρεται να αναπτύσσει ένα πρωτότυπο για ένα smartphone με δύο οθόνες που συνδέονται μεταξύ τους με μια άρθρωση στη μέση. Ο μηχανισμός αναδίπλωσης της διπλής οθόνης θα επιτρέπει ουσιαστικά στη συσκευή να να ανοίξει μέχρι και 180 μοίρες, σύμφωνα με μια δημοσίευση της Κορεάτικης σελίδας The Investor.Samsung

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η εταιρεία έχει παραγγείλει ήδη τα εξαρτήματα και σχεδιάζει να παράγει από 2.000 έως και 3.000 πρωτότυπα κατά το πρώτο εξάμηνο του έτους.

Μια πηγή από την εταιρεία που δεν κατονομάζεται δήλωσε στο insider ότι “η Samsung φαίνεται να δοκιμάζει τη συσκευή διπλής οθόνης για να συγκεντρώσει ιδέες για το επερχόμενο αναδιπλούμενο κινητό της.

Σύμφωνα με την δημοσίευση η Κορεάτικη εταιρεία φέρεται να επενδύει πάρα πολύ στις ερευνητικές προσπάθειες στην τεχνολογία οθόνης, με σχέδια να αναπτύξει μια περιορισμένη παρτίδα από αναδιπλούμενες συσκευές κατά το δεύτερο εξάμηνο του τρέχοντος έτους.

Εξάλλου έχουμε ακούσει πάρα πολλές φήμες στο παρελθόν που θέλουν την εταιρεία να εργάζεται σε ένα εύκαμπτο πάνελ για αναδιπλούμενα κινητά.

Σύμφωνα με πληροφορίες η συγκεκριμένη συσκευή έχει σαν κωδική ονομασία το Galaxy Χ, αλλά μέχρι σήμερα δεν έχουμε δει κάποιο λειτουργικό πρωτότυπο.

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS