ΑρχικήinetΤο Samsung Galaxy J7 (2017) θα πωλείται ως Galaxy J7 Perx

Το Samsung Galaxy J7 (2017) θα πωλείται ως Galaxy J7 Perx

Το Galaxy J7 (2017) της Samsung είναι διαθέσιμο σήμερα σε μια σειρά από φορείς στις ΗΠΑ, αλλά κάτω από διαφορετικά αναγνωριστικά. Το smartphone πωλείται σήμερα ως το Galaxy J7 V στο Verizon, και θα φέρει το retail όνομα Galaxy J7 Perx σε Virgin και Boost Mobile.

samsung

Το Tracfone επίσης αναμένεται να λανσάρει το νέο smartphone Galaxy J7 με το παρατσούκλι Galaxy J7 Sky Pro, ενώ η Sprint το προσφέρει ήδη με το όνομα Galaxy J7 Perx. Από την πλευρά των τιμών, το smartphone μπορεί να αγοραστεί για $ 265 τελική τιμή ή $ 11 το μήνα για  24 μήνες, χωρίς προκαταβολή.

Το Galaxy J7 V είναι στην πραγματικότητα φθηνότερο στην Verizon Wireless, που το πουλάει στην τιμή των  $ 240 ή $ 10 το μήνα για 24 μήνες. Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι το τέλος ενεργοποίησης one-time είναι $ 30 στην Verizon.

Το Galaxy J7 (2017) είναι σαφώς ένα mid-range smartphone που τρέχει Android 7.0 Nougat και διαθέτει οθόνη 5,5 ιντσών με ανάλυση 720p. Η χωρητικότητα της μπαταρίας θα πρέπει να είναι ικανοποιητική με 3,300mAh, ίδια με το μοντέλο του περασμένου έτους.

Στην πραγματικότητα το μέγεθος της οθόνης είναι το ίδιο με το περσινό Galaxy J7 (2016), ενώ η Samsung είχε ενσωματώσει ένα πιο πρόσφατο chipset μέσα στο φετινό μοντέλο, το Snapdragon 625 επεξεργαστή σε συνδυασμό με 2GB μνήμης RAM και μόλις 16GB αποθήκευση η οποία θα μπορούσε να επεκταθεί σε 256GB.

Η πίσω κάμερα έχει ανάλυση μόλις 8MP ενώ η selfie snapper μπροστά έχει αισθητήρα 5MP, ίδιο με το τηλέφωνο του περασμένου έτους. Εκτός από αυτό, το smartphone δεν διαθέτει συνδεσιμότητα  NFC, αλλά θα πρέπει να λειτουργεί στο δίκτυο LTE Plus της της Sprint. Διαθέτει επίσης Bluetooth 4.2 και υποστήριξη ραδιοφώνου.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS