ΑρχικήinetΠότε έρχεται η Android 7.0 Nougat ενημέρωση στα Galaxy S7;

Πότε έρχεται η Android 7.0 Nougat ενημέρωση στα Galaxy S7;

Όπως πολύ από εσάς γνωρίζετε η Samsung έχει ήδη κυκλοφορήσει την  Android 7.0 Nougat ενημέρωση για τα Samsung S7 και S7 edge smartphones της σε πολλές χώρες. Πρόσφατα μάλιστα η ενημέρωση έγινε διαθέσιμη και για τα Galaxy S7 τηλέφωνα στη Verizon, το τελευταίο μεγάλο φορέα που προσφέρει ενημερώσεις σε τέτοιου είδους smartphones. Android 7.0 Nougat

H Samsung δήλωσε ότι η ενημέρωση θα φτάσει και στα Galaxy S6 και Galaxy S6 edge μέχρι το τέλος του Φεβρουαρίου, κάτι που όμως δεν έγινε ποτέ. Ο κολοσσός προς υπεράσπιση του δήλωσε ότι η ενημέρωση θα καθυστερήσει να έρθει καθώς θέλουν να αναθεωρήσουν την ποιότητα της.

Ίσως η Samsung επιθυμεί να διορθώσει όλα τα πιθανά σφάλματα που μπορεί να προκύψουν για να γίνει η ενημέρωση όσο πιο εξυπηρετική γίνεται για τους χρήστες. Η εταιρεία δεν αποκάλυψε πότε πρέπει να  περιμένουμε την νέα αναβάθμιση αλλά σίγουρα δεν πρόκειται να καθυστερήσει πολύ ακόμα.

Να σημειώσουμε ότι πολλές είναι οι κατασκευαστικές που έχουν καθυστερήσει την ενημέρωση Nougat στις συσκευές τους λόγω σφαλμάτων, μια από αυτές είναι και η Sony η οποία μάλιστα σταμάτησε τελείως την ενημέρωση Nougat για τις Xperia συσκευές και μάλλον θα την επαναεγκαταστήσει αργότερα.

Τα Galaxy S6 και S6 edge έχουν κλείσει δύο χρόνια από την κυκλοφορία τους και υποστηρίζεται ότι η Nougat ενημέρωση θα αποτελεί την τελευταία που θα συναντήσουμε στα συγκεκριμένα μοντέλα. Αν και η Samsung θα συνεχίσει να απελευθερώνει ενημερώσεις ασφαλείας για τα δύο κινητά κατά όλη την διάρκεια του 2017 και αργότερα, δεν πρόκειται να έχουμε κάποια νέα ενημέρωση Android του λογισμικού συστήματος.

Η ενημέρωση Android 7.0 Nougat αναμένεται να φτάσει και στα Galaxy Note 5, Galaxy A3, A8 και Galaxy Tab S2.

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο
SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS