ΑρχικήrapidalertEuropean Cyber Security Challenge 2017: Οι προκριματικοί

European Cyber Security Challenge 2017: Οι προκριματικοί

 European Cyber Security Challenge 2017 (ECSC ’17) 

H Ελλάδα που πρωτοπορεί και επιτυγχάνει!

Αγαπητοί μας φίλοι,

Είστε έτοιμοι για μία ακόμα διαδικτυακή μάχη;

Εάν είστε από 14 έως και 25 ετών και ψάχνετε μία ιδανική ευκαιρία για να αναδείξετε το ταλέντο σας στην προστασία και ασφάλεια πληροφοριακών συστημάτων και δικτύων, ο πανευρωπαϊκός διαγωνισμός European Cyber Security Challenge 2017 (ECSC ’17) σας ανοίγει μια νέα προοπτική. Ο στόχος του διαγωνισμού είναι η ανεύρεση,  προσέλκυση και ανάδειξη μιας νέας γενιάς ταλέντων στο χώρο της κυβερνοασφάλειας μέσω μιας σειράς απαιτητικών δοκιμασιών!European Cyber Security Challenge European Cyber Security Challenge European Cyber Security Challenge

Η φετινή διοργάνωση του ECSC ’17 θα πραγματοποιηθεί από τις 30 Οκτωβρίου έως τις 3 Νοεμβρίου 2017 στη Μάλαγα της Ισπανίας. Η Ελλάδα για δεύτερη συνεχή χρονιά θα δώσει το παρόν στο διαγωνισμό με μία 10μελή ομάδα ταλέντων, στοχεύοντας σε μία ακόμα υψηλότερη θέση από την πέμπτη θέση που κατέλαβε το 2016.

Γνωρίζετε, όμως, πολύ καλά ότι η δική σας παρουσία είναι το Α και το Ω για την κατάκτηση της κορυφής. Πρώτος σταθμός στο συναρπαστικό αυτό ταξίδι είναι οι πανελλήνιοι προκριματικοί αγώνες που θα διεξαχθούν στα μέσα Μαΐου 2017, υπό την αιγίδα του Τμήματος Ψηφιακών Συστημάτων του Πανεπιστημίου Πειραιά. Οι προκριματικοί αγώνες αποτελούν μία on-line διαγωνιστική διαδικασία μέσω διαδικτύου, και μπορείτε να λάβετε μέρος από οποιαδήποτε γωνιά της Ελλάδας και αν βρίσκεστε, υπό την προϋπόθεση ότι είστε από 14 έως και 25 ετών, (δηλ., ημερ. γέννησης  από 1/1/1992 και μετά).

Οι νέοι και νέες που θα πρωτεύσουν στον πανελλήνιο προκριματικό διαγωνισμό θα αντιπροσωπεύσουν την Ελλάδα ως μέλη της εθνικής ομάδας που θα συμμετέχει στον ECSC ’17 στη υπέροχη Μάλαγα!

Μην χάνετε λοιπόν χρόνο!

Δηλώστε γρήγορα συμμετοχή στο παρακάτω link

http://ecsc.gr/contact.html

Το SecNews θα συνεχίζει να σας κρατάει ενήμερους και να σας μεταδίδει τον παλμό των εξελίξεων. Μείνετε συντονισμένοι on-line για περισσότερες πληροφορίες και για να μάθετε τις ακριβείς ημερομηνίες των προκριματικών….!

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS