ΑρχικήrapidalertEuropean Cyber Security Challenge 2017: H Ελλάδα που πρωτοπορεί και επιτυγχάνει !

European Cyber Security Challenge 2017: H Ελλάδα που πρωτοπορεί και επιτυγχάνει !

   

                                                                         European Cyber Security Challenge 2017 (ECSC ’17)  

                                                                         H Ελλάδα που πρωτοπορεί και επιτυγχάνει !

Αγαπητοί φίλοι,

Η στιγμή έφτασε! Ο διαγωνισμός Ethihak ολοένα και πλησιάζει!

Οι ανοιχτές θέσεις λιγοστεύουν μέρα με την ημέρα και όλα δείχνουν ότι φέτος οι διαγωνιζόμενοι θα κληθούν να αναδείξουν τα κρυφά τους ταλέντα σε τι άλλο, στο ethical hacking!

Πέρα όμως από την διεξαγωγή του Ethihak, ο διαγωνισμός θα αποτελέσει και το σημείο συνάντησης για τον φετινό πανευρωπαϊκό European Cyber Security Challenge 2017 (ECSC ’17) . European Cyber Security Challenge 2017

ECSC ’16 – Η Ελληνική Ομάδα

Ύστερα από την περσινή παρουσία της Ελληνικής ομάδας στο Ντίσελντορφ της Γερμανίας (ECSC ’16) και την κατάκτηση της πέμπτης θέσης – αποτέλεσμα που θεωρείται απόλυτα ικανοποιητικό – η φετινή Ελληνική αποστολή θα προσπαθήσει να βάλει τα δυνατά της στη Μάλαγα της Ισπανίας από 30 Οκτωβρίου έως 3 Νοεμβρίου 2017.

Στον ιστότοπο του διαγωνισμού http://www.europeancybersecuritychallenge.eu μπορεί να βρει κανείς περισσότερες πληροφορίες και φυσικά στις ανακοινώσεις που θα ακολουθήσουν στο Secnews.

Η περσινή επιλογή των συμμετεχόντων στην Ελληνική ομάδα προήλθε από μία πανελλαδική προκαταρκτική διαγωνιστική αξιολόγηση στο Τμήμα Ψηφιακών Συστημάτων του Πανεπιστημίου  Πειραιά τον Ιούλιο του 2016. Η συγκρότηση της ομάδας συντονίστηκε από την εταιρεία TwelveSec και από το Τμήμα Ψηφιακών Συστημάτων του Πανεπιστημίου Πειραιώς. Την Ελληνική αποστολή στήριξαν με τη χορηγία τους οι εταιρείες First Data και Encode, ενώ, σημαντική ήταν επίσης η συνδρομή της ιστοσελίδας SecNews, της κοινότητας του BSides Athensκαι του Τμήματος Μηχανικών Πληροφοριακών & Επικοινωνιακών Συστημάτων του Πανεπιστημίου Αιγαίου.

Η Ελληνική ομάδα, θα συγκροτηθεί και φέτος με προκριματικό διαγωνισμό ο οποίος θα ανακοινωθεί σύντομα.

Παραμείνετε συντονισμένοι στο Secnews.gr ώστε να ενημερώνεστε αναλυτικά για τον φετινό διαγωνισμό European Cyber Security Challenge 2017.

Πρώτο σημείο συνάντησης το Ethihak 2017, στα πλαίσια του InfocomSecurity 2017!

Stay tuned 😉

 

 

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS