ΑρχικήUpdatesΗ Microsoft πρόσφατα λανσάρει Creators Update για Xbox One

Η Microsoft πρόσφατα λανσάρει Creators Update για Xbox One

Η Microsoft εργάζεται σε ένα πολύ μεγάλο update για το Xbox One και το Xbox One S επίσης, και σήμερα όλες αυτές οι βελτιώσεις θα είναι διαθέσιμες για όλους.

microsoft

Μετά την δοκιμή του Creators Update με την βοήθεια των Xbox insiders για αρκετούς μήνες, η Microsoft δίνει το πράσινο φως και στους χρήστες λιανικής πώλησης, με βελτιώσεις όπως νέο home, multitasking και την ολοκλήρωση του Beam.

Το  Creators Update δεν φέρνει στο Xbox όσες βελτιώσεις κάνει στον υπολογιστή, αλλά εξακολουθεί να είναι μια ενημερωμένη έκδοση που όλοι οι παίκτες θα πρέπει να εγκαταστήσουν, καθώς περιλαμβάνει αρκετά νέα χαρακτηριστικά που χωρίς αμφιβολία είναι ευπρόσδεκτα.

Πρώτα απ΄όλα υπάρχει νέο Home, το οποίο ανέπτυξε η Microsoft, σε μια προσπάθεια να απλοποιήσει το UI και να βελτιώσεις τις αποδόσεις. Το interface έχει σχεδιαστεί με τρόπο που δίνει προτεραιότητα στο περιεχόμενο σας, αναφέρει η εταιρεία σε καθαρή γλώσσα PR, οπότε υπάρχει ένα μικρό εικονίδιο για το παιχνίδι με επιλογές για να αποκτήσετε πρόσβαση στην κοινότητα ή να δείτε τα επιτεύγματα. Όταν τα backgrounds δεν διαμορφώνονται, το νέο Home χρησιμοποιεί το παιχνίδι που παίζετε για να ορίσει την ήρωα του παιχνιδιού ως wallpaper.

Το Guide έχει επίσης βελτιωθεί για να είναι ταχύτερο και πιο διαισθητικό, και θα έχετε πιο γρήγορη πρόσβαση στα Games και Apps, Home, Store, και τις πρόσφατα λανσαρισμένες εφαρμογές. Επίσης η Cortana, το multitasking και η υποστήριξη Beam για την παρακολούθηση και το chatting με άλλους είναι επίσης μέρος αυτής της ενημερωμένης έκδοσης, και μπορείτε να δείτε στα My Games και στο τμήμα Apps για να βρείτε το νέο Beam viewing app.

Και τελευταίο αλλά όχι λιγότερο σημαντικό, αυτό το update φέρνει screen time limits στο Xbox One, ένα χαρακτηριστικό που ιδιαίτερα απευθύνεται σε γονείς καθώς και νέες δυνατότητες προσβασιμότητας όπως το  Copilot που κάνει δύο controllers να ενεργούν σαν ένας.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS