ΑρχικήReviewsiOS 7 χαρακτηριστικά: Control Center, καλύτερο multitasking, φίλτρα για φωτογραφίες και άλλα...

iOS 7 χαρακτηριστικά: Control Center, καλύτερο multitasking, φίλτρα για φωτογραφίες και άλλα [WWDC 2013]

ios-7-homescreen

Εκτός από την εμφάνιση, η Apple άλλαξε πολλά πράγματα και στο τρόπο με τον οποίο δουλεύει το λειτουργικό. Μέσα σε αυτά παρουσίασε και κάποια νέα χαρακτηριστικά, καθώς βελτίωσε και μερικά άλλα.

Σας παραθέτουμε μερικές από τις αλλαγές:

Ένα από τα μεγαλύτερα νέα χαρακτηριστικά είναι σίγουρα το Control Center, ένας καινούργιο τρόπος για να έχει κάποιος πρόσβαση στα toggles του σύστημα (προσθέτοντας επιτελούς και φακό) από οπουδήποτε και αν βρίσκετε στο iOS.

Με το Control Center, μπορεί να κάνετε swipe για να εμφανίσετε ρυθμίσεις όπως Airplane Mode, φωτεινότητα οθόνης και WiFi, ενώ μπορείτε να ελέγξετε και τη μουσική.

Επιπλέον, έκανε την εμφάνιση του και καινούργιο multitasking το οποίο όχι μόνο κάνει πιο όμορφη την εναλλαγή των εφαρμογών αλλά τη κάνει και πιο πρακτική.

Ο Safari πλέον δεν έχει όριο τα 8 tabs, ενώ προστέθηκε και ένα καινούργιο χαρακτηριστικό, Shared Links, το οποίο σας επιτρέπει να δείτε τι μοιράζονται οι φίλοι σας σε κοινωνικά δίκτυα όπως το Twitter.

Το AirDrop επιτρέπει τον διαμοιρασμό εικόνας και βίντεο μεταξύ συσκευών χωρίς να χρειάζεται ίντερνετ. Δείτε το σαν μια απάντηση της Apple στην εφαρμογή Bump.

Η εφαρμογή της κάμερας δέχθηκε επίσης μερικές μεγάλες και σημαντικές αναβαθμίσεις. Μια από αυτές είναι ότι πλέον σας επιτρέπει να εισάγετε φίλτρα στις φωτογραφίες ώστε να είναι έτοιμες να ανέβουν εκεί που θέλετε χωρίς περαιτέρω επεξεργασία.

Αναβάθμιση δέχθηκε και η εφαρμογή φωτογραφιών η οποία προσφέρει καλύτερο management, ενώ ένα νέο χαρακτηριστικό, το Moments, έξυπνα συλλέγει τις φωτογραφίες σας την ώρα που τις τραβάτε.

Δημήτριος Γεωργουλάς

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS