ΑρχικήinetΜυστικά Tip του WhatsApp που θα ανυψώσουν την εμπειρία chatting

Μυστικά Tip του WhatsApp που θα ανυψώσουν την εμπειρία chatting

Messaging-service-smartphone-WhatsApp-Tip

Με αυτά τα Tip θα ενισχυθεί η χρησιμότητα του WhatsApp για σας

Έχουμε μια λίστα με κόλπα για τους αναγνώστες μας, οι οποίοι έχουν λίγο μεγαλύτερη περιέργεια από τους κοινούς ανθρώπους. Ο κατάλογος είναι ο εξής:

WhatsApp  Tip 1: Δημιουργία συντομεύσεων συνομιλίας

Αν συνομιλείτε πιο συχνά με ορισμένες επαφές και βαριέστε να πατάτε την οθόνη δύο φορές για να ανοίξετε τη συνομιλία, η λύση είναι να προσθέσετε μια συντόμευση συζήτησης στην αρχική οθόνη. Αυτό μπορεί να γίνει πατώντας παρατεταμένα τη συζήτηση μέχρι να δείτε την επιλογή “Προσθήκη συντόμευσης συνομιλίας”. Πατήστε το και θα δείτε ένα νέο εικονίδιο στην αρχική οθόνη του τηλεφώνου σας.

WhatsApp Tip 2: Μάθετε αν το μήνυμά σας έχει διαβαστεί

Όταν βλέπετε ένα τικ, τότε το μήνυμά σας έχει σταλεί, δύο τικ είναι η επιβεβαίωση ότι το μήνυμα έχει παραδοθεί, και δύο μπλε τικ θα εμφανιστούν εάν ο παραλήπτης θα ανοίξει το μήνυμα. Το ίδιο ισχύει και για τα μέλη μιας ομάδας.

WhatsApp Tip 3: Διαβάστε ένα μήνυμα χωρίς να το μάθει ο αποστολέας

Αντί να απενεργοποιήσετε τη λειτουργία Read Receipt, μπορείτε να διαβάσετε μηνύματα στη λειτουργία πτήσης, και θα εμφανίζονται ως μη αναγνωσμένα. Έτσι, την επόμενη φορά που θα λάβετε ένα μήνυμα, ενεργοποιήστε τη λειτουργία πτήσης και διαβάστε το μήνυμα, ενώ το τηλέφωνό σας δεν εκπέμπει κανενός είδους σήμα. Στη συνέχεια, κλείστε το WhatsApp και απενεργοποιήστε τη λειτουργία πτήσης. Ο φίλος σας δεν πρόκειται ποτέ να υποψιαστεί ότι έχετε διαβάσει το μήνυμά του / της.

WhatsApp Tip 4: Σίγαση Ομάδων

Αν ανήκετε σε μια ομάδα με πολλά μέλη, θα λαμβάνετε συνεχώς ειδοποιήσεις από εκείνους που στέλνουν μηνύματα. Μπορεί να είναι αρκετά κουραστικό να τα ελέγξετε όλα αυτά και είναι ενοχλητικό να έχετε όλη την ώρα κοινοποιήσεις. Η καλύτερη λύση είναι να κάνετε σίγαση της ομάδας πατώντας το εικονίδιο ρυθμίσεων από την πάνω δεξιά πλευρά της οθόνης. Δεν θα βλέπετε πλέον ειδοποιήσεις όταν ένα μέλος της εν λόγω ομάδας θα στείλει μήνυμα.

WhatsApp Tip 5: Μηνύματα με αστέρι

Εάν έχετε δημιουργήσει σελιδοδείκτες για να αποθηκεύσετε τις αγαπημένες σας ιστοσελίδες στις μηχανές αναζήτησης, μάθετε πως τα μηνύματα με αστέρι, λειτουργούν με παρόμοιο τρόπο. Όταν δεν έχετε χρόνο να διαβάσετε ένα σημαντικό μήνυμα, του βάζετε αστέρι και το ελέγχετε αργότερα. Πατήστε παρατεταμένα σε αυτό και στο πάνω μέρος της οθόνης θα εμφανιστεί ένα εικονίδιο αστεριού το οποίο θα επιλέξετε. Θα βρείτε όλα τα μηνύματα με αστέρι σε μια λίστα που θα εμφανιστεί όταν θα πατήσετε το εικονίδιο του μενού από την αρχική οθόνη WhatsApp.

Ελπίζουμε η παραπάνω λίστα να σας φανεί χρήσιμη!

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS