ΑρχικήinetΒρείτε γιατρούς τόσο εύκολα όσο το να χρησιμοποιείτε emoji

Βρείτε γιατρούς τόσο εύκολα όσο το να χρησιμοποιείτε emoji

Αισθάνεστε άρρωστοι? Πληκτρολογήστε απλά το αντίστοιχο emoji!

γιατρούς

H Zocdoc, μια online υπηρεσία που σας βοηθά να βρείτε γιατρούς και να κλείσετε ραντεβού, έχει ανανεώσει την αναζήτησή της, ώστε να είναι πιο φιλική προς το χρήστη.

Αποκαλεί αυτή την πρωτοβουλία «αναζήτηση που εκκινείτε από τον ασθενή» και είναι σχετική με την εξεύρεση τρόπων, προκειμένου να βοηθήσει όσους έχουν ανάγκη, να μιλήσουν με φυσιολογικό τρόπο, σύμφωνα με δημοσίευση στο blog της εταιρείας.

Η αναδιοργάνωση της υπηρεσίας, στοχεύει στην αντιμετώπιση της «δυσκολίας στην επικοινωνία μεταξύ ιατρών και ασθενών, που έχουν τη δική τους καθομιλουμένη γλώσσα – για παράδειγμα χρησιμοποιεί συντομογραφίες όπως γυναικολόγος και όχι ‘μαιευτήρας-γυναικολόγος.» Αυτό σημαίνει επίσης, ότι μπορείτε να αναζητήσετε γιατρούς με emoji.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το ?? για τις αλλεργίες, το ❤️? για την καούρα και το✈️? για την αδιαθεσία ενώ ταξιδεύετε. Μπορείτε ακόμη να χρησιμοποιήσετε το ? emoji για να βρείτε και να κλείσετε ένα ραντεβού με γαστρεντερολόγο.

«Εμείς το βλέπουμε περισσότερο ως μια διασκεδαστική προσθήκη στην όλη εμπειρία και όχι ως ένα βασικό χαρακτηριστικό του προϊόντος», δήλωσε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ένας εκπρόσωπος από τη Zocdoc.

Είναι όμως πραγματικά απαραίτητο κάτι τέτοιο; Το emojification των εφαρμογών κάθε είδους υπάρχει εδώ και αρκετό καιρό και έχει αρχίσει να γίνεται λίγο γελοίο. Ενώ είναι σημαντικό, ιδίως σε τομείς όπως η υγειονομική περίθαλψη να κάνουν την εμπειρία όσο πιο φιλική και διασκεδαστική προς το χρήστη, δεν χρειάζεται η Zocdoc να συμπεριφέρεται όπως θα συμπεριφέρονταν οι φίλοι μας.

Η προσθήκη emoji σε κάθε είδους εφαρμογή οδηγεί σε συνδυασμούς όπως ?☀️ για δερματολόγο και ? για τους γιατρούς πρωτοβάθμιας φροντίδας, κάτι το ποιο σίγουρα δεν θα είναι και πολύ χρήσιμο! Εσείς θα συμφωνούσατε με ένα τέτοιο app?

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS