ΑρχικήsecurityEthihak 2017: Οι εγγραφές έκλεισαν! Prepare for the battle!

Ethihak 2017: Οι εγγραφές έκλεισαν! Prepare for the battle!

                                                                                Ethihak 2017: Release your inner hacker!

Οι εγγραφές έκλεισαν…! Τα καλά νέα, σίγουρα θα απολαύσουμε μια ανατρεπτική μάχη καθώς οι συμμετοχές είναι πολλές! Τα κακά νέα, ο χρόνος για όσους από εσάς δεν πρόλαβαν να δηλώσουν συμμετοχή, τελείωσε. Μην στεναχωριέστε όμως, οι διαγωνισμοί και οι ευκαιρίες που δίνει το  SecNews δεν τελειώνουν ποτέ…

Ανυπόμονοι μας φίλοι, η μεγάλη στιγμή έφτασε! Οι μέρες λιγοστεύουν οπότε γεμίστε μπαταρίες, ξεκουραστείτε, ακονίστε τα ποντίκια σας, την Kali σας και τους υπολογιστές σας και ετοιμαστείτε για μια αξέχαστη εμπειρία.Ethihak 2017 Ethihak 2017 Ethihak 2017 Ethihak 2017

Είμαστε πλέον μια ανάσα μακριά από το Ethihak 2017, τον πρωτοποριακό διαγωνισμό του SecNews στα πλαίσια του 7ου Infocom Security, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 29-30 Μαρτίου στο Divani Caravel Hotel.

Ας ρίξουμε μια τελευταία ματιά στους κανόνες του διαγωνισμού:

  1. One Rule: No Rules – No hints!  (Think out of the box!).
  2. Χρήσιμες πληροφορίες θα δοθούν με την έναρξη του σεναρίου, την Τετάρτη 29/03 στις 10:00 ακριβώς!
  3. Θα πρέπει να είστε εκεί στις 09:00 ώστε να λάβετε θέσεις μάχης!
  4. Θα πρέπει να τηρηθεί με αυστηρότητα ο σεβασμός στους κανόνες καλής συμπεριφοράς: Σεβαστείτε τους συν-συμμετέχοντες, όπως θα θέλατε να σεβαστούν εκείνοι εσάς  (π.χ. Όχι DDoS, όχι οχλαγωγία / πηγαδάκια κλπ). Σε περίπτωση ανάρμοστης συμπεριφοράς θα υπάρξει αποκλεισμός από τον διαγωνισμό καθώς ο χώρος θα επιτηρείται συνεχώς από το προσωπικό του συνεδρίου και από snipers του ISIS!
  5. ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΡΗΤΩΣ η όποια επίθεση (φυσική ή ηλεκτρονική) σε άλλη εταιρεία / φορέα / οργανισμό / φυσικό ή/και νομικό πρόσωπο παντός δικαίου, εσωτερικού / εξωτερικού κλπ. πλην της δοθείσης εταιρείας – στόχου. Οι παραβάτες θα υποστούν τις συνέπειες του νόμου και ουδεμία ευθύνη έχουν οι εταιρείες συν-διοργάνωσης.
  6. Κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού θα πρέπει να καταγράφετε τα βήματά σας με screenshots και μία μικρή περιγραφή και αφού πετύχετε τους στόχους σας θα πρέπει να στείλετε το Report (Proof Of Concept) σε ένα e-mail το οποίο θα σας δοθεί την ημέρα του διαγωνισμού. Το report δεν χρειάζεται να είναι αναλυτικότατο.
  7. Φέτος δεν θα υπάρχει δικαίωμα συμμετοχής εκτός των εγκαταστάσεων του ξενοδοχείου Caravel.
  8. Kατά τη διάρκεια του διαγωνισμού θα αποστέλλονται hints μέσα από Twitter account που θα ανακοινωθεί και αυτό στις 29/3 με την έναρξη του διαγωνισμού.
  9. Όλα τα ερωτήματα που θέλουν να θέσουν οι διαγωνιζόμενοι θα μπορούν να το κάνουν μέσω του Twitter account που θα δοθεί και μόνο! Θα απαντώνται μόνο τα ερωτήματα που κρίνει η επιτροπή απαραίτητο.

Σε αυτό το σημείο να αναφέρουμε ότι οι ανήλικοι συμμετέχοντες φίλοι μας, απαιτείται να έχουν γραπτή γονική συναίνεση για την παραλαβή του χρηματικού επάθλου των 1000 ευρώ, εφόσον στεφθούν νικητές.

Ενημερώνουμε τους διαγωνιζόμενους για ακόμη μια φορά να φέρουν τους προσωπικούς τους υπολογιστές για την συμμετοχή τους στον διαγωνισμό του Ethihak. Τέλος, υπενθυμίζουμε ότι δεν επιτρέπεται η συμμετοχή στον διαγωνισμό εκτός των φυσικών εγκαταστάσεων.

Όλοι εμείς, πιστοί στο ραντεβού μας, περιμένουμε να σας γνωρίσουμε από κοντά και να ζήσουμε μαζί την μοναδική αυτή εμπειρία!

 

 

 

 

 

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS