ΑρχικήinetΤο φθηνότερο Microsoft Surface γίνεται ακόμη πιο φτηνό

Το φθηνότερο Microsoft Surface γίνεται ακόμη πιο φτηνό

Δεν υπάρχει καλύτερη στιγμή να αγοράσετε ένα Surface Pro 4, η Microsoft μόλις κυκλοφόρησε μια έκπτωση για την έκδοση entry-level, γεγονός που το καθιστά ακόμη πιο προσιτό στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Microsoft

Το πιο προσιτό  Surface Pro 4 κοστίζει τώρα $ 699 από $799 και έρχεται επίσης με έναν κωδικό δώρου $ 25 για τις εφαρμογές και τα παιχνίδια που μπορείτε να περάσετε στο Windows Store για οτιδήποτε θα θέλατε.

Αυτή η μείωση τιμής είναι μόνο προσωρινή και αν και προφανώς παραμένει διαθέσιμο μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων, οπότε καλύτερα να βιαστείτε αν θέλετε να αρπάξετε το Surface Pro 4 σε αυτή την ειδική τιμή.

Υπάρχουν επίσης πολλά πράγματα που θα πρέπει να έχετε κατά νου όταν αγοράσετε αυτή την συσκευή. Πρώτα απ΄όλα , η τιμή αυτή δεν περιλαμβάνει το Surface Pen, οπότε θα πρέπει να αγοράσετε ένα ξεχωριστά από το Microsoft Store.

Επιπλέον, αυτό είναι το βασικό Surface Pro 4 μοντέλο, ώστε να βεβαιωθείτε ότι η διαμόρφωση του υλικού ταιριάζει στις ανάγκες σας, αφού μπορεί να βρείτε λίγο αργό για ορισμένες δραστηριότητες, όπως η επεξεργασία βίντεο.

Η συσκευή έρχεται με τα ίδια specs, όπως όλα τα άλλα Surface Pro 4 μοντέλα, αλλά αντί του ισχυρού επεξεργαστή Intel Core i, διαθέτει ένα m3 chip και 128 GB αποθήκευση.

Τα καλά νέα είναι ότι το επόμενο Surface της Microsoft θα πάρει επίσης μια έκπτωση, ώστε να μπορείτε να αγοράσετε την έκδοση i5 με 4GB RAM, 128GB αποθήκευσης, καθώς και ένα Surface Pen για μόλις $ 799 αντί για $ 999.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS