ΑρχικήinetΔύο νέες εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων από την Google

Δύο νέες εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων από την Google

Μετά από πολύ καιρό χωρίς σημαντικές ενημερώσεις, η εταιρεία ανακοίνωσε μια συνολική αναθεώρηση της εφαρμογής ανταλλαγής μηνυμάτων της. Σε μια προσπάθεια να κάνει το Hangouts πιο φιλικό προς τις επιχειρήσεις, η Google διαχωρίζει την υπηρεσία σε δύο ξεχωριστές εφαρμογές: το Hangouts Meet, μια εφαρμογή τηλεδιάσκεψης και το Hangouts Chat, μια εφαρμογή τύπου Slack που έχει σχεδιαστεί για ομάδες.

εφαρμογές

Το Meet, το οποίο έχει αρχίσει να λειτουργεί τώρα, είναι μια ανανεωμένη έκδοση των Hangouts βιντεοκλήσεων, με μερικές νέες προσθήκες που έχουν σχεδιαστεί για τις επιχειρήσεις. Όπως το παλιό Hangouts, υποστηρίζει επίσης κλήσεις βίντεο για έως και 30 άτομα και οι συμμετέχοντες μπορούν να συμμετάσχουν μέσω του υπολογιστή τους ή του app στο κινητό τους. Ωστόσο με τη νέα ανανέωση μπορεί να δει ο καθένας την κλήση. Η Google λέει επίσης ότι βελτίωσε σημαντικά τη διαδικασία για τις συσκέψεις, το οποίο περιγράφει ως το πιο σημαντικό επίτευγμα της νέας εφαρμογής.

Για τους συνδρομητές επιχειρήσεων, κάθε πρόσκληση σε συνάντηση συνοδεύεται επίσης από έναν αριθμό τηλεφώνου, ώστε οι απομακρυσμένοι συμμετέχοντες μπορούν να παίρνουν μέρος σε συνεδριάσεις, ενώ βρίσκονται στο δρόμο.

εφαρμογές

Ενώ ο καθένας με ένα λογαριασμό στο Gmail μπορεί να χρησιμοποιήσει το Meet, το Hangouts Chat είναι μόνο για τους εταιρικούς χρήστες της Google. Η υπηρεσία επιτρέπει σε ομάδες μέσα σε οργανισμούς να συνομιλούν και υποστηρίζει bots και άλλες εφαρμογές παραγωγικότητας. Η Google δημιούργησε επίσης δικό της bot για την εφαρμογή, που θα προγραμματίζει συναντήσεις για λογαριασμό σας.

Επομένως αν τα Meet και Chat έχουν κατασκευαστεί για τις επιχειρήσεις, τι θα συμβεί με την έκδοση για καταναλωτές του Hangouts; Είναι κάπως συγκεχυμένο. Εκτός από το Hangouts, η εταιρεία έχει κάνει το chat app Allo και το app Duo για βίντεο κλήσεις, τα οποία ξεκίνησαν το περασμένο έτος.

Η στρατηγική της εταιρείας φαίνεται να είναι η εξής: να επαναπροσδιορίσει στο Hangouts, που συνδέεται στενά με το Gmail και άλλες εφαρμογές παραγωγικότητας που χρησιμοποιούνται από τους χρήστες των επιχειρήσεων της εταιρείας, σε μία πιο φιλική προς τις επιχειρήσεις εμπειρία, ενώ τοποθετεί τα Allo, Duo για τους καταναλωτές.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS