ΑρχικήinetΗ Tesla διοργανώνει διαγωνισμό που πρότεινε ένα 10χρονο

Η Tesla διοργανώνει διαγωνισμό που πρότεινε ένα 10χρονο

Ο Elon Musk, δισεκατομμυριούχος, ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της Tesla, ανακοίνωσε ένα διαγωνισμό στο Twitter για διαφημίσεις που θα φτιάξουν οι φίλοι της εταιρείας για την Tesla. Αλλά αυτό που κάνει αυτή την ανακοίνωση διαφορετική είναι ότι η πρόταση αυτή ήταν ιδέα μίας 10χρονης μαθήτριας.

διαγωνισμό

Για όσους δεν το γνωρίζουν, ο Musk είναι ενεργός χρήστης του Twitter, που ενημερώνει συνεχώς το λογαριασμό του σχετικά με τα μελλοντικά προϊόντα και τα σχέδια του ομίλου του. Η Bria Loveday, η 10χρονη κόρη του χρήστη του Twitter  Steven Loveday, πρότεινε ότι ο Musk θα πρέπει να τρέξει ένα διαγωνισμό για να βρει το καλύτερο homemade βίντεο για την Tesla. Η εταιρεία αντιτίθεται στην ιδέα των διαφημίσεων.

«Έχω παρατηρήσει ότι δεν κάνετε διαφημίσεις, αλλά πολλοί άνθρωποι φτιάχνουν δικές τους διαφημίσεις για την Tesla και κάποιες από αυτές είναι πολύ καλές. Φαίνονται επαγγελματικές και είναι διασκεδαστικές. Έτσι, νομίζω ότι θα πρέπει να διοργανώσετε ένα διαγωνισμό για το ποιος μπορεί να κάνει την καλύτερη διαφήμιση για την Tesla και τα βίντεο που θα νικήσουν μπορούν να δημοσιευτούν. Το καλύτερο είναι ότι δεν θα σπαταλήσετε χρόνο και χρήματα για να διαφημίσετε την εταιρεία σας» είναι ένα μέρος της επιστολής που έστειλε στο Twitter του Musk, ο μπαμπάς της Bria, Steven.

Απαντώντας στην επιστολή σε ένα tweet, ο Musk είπε, «Σε ευχαριστώ για την υπέροχη επιστολή. Ακούγεται υπέροχη ιδέα. Θα το κάνουμε!»

Η Bria, η οποία φιλοδοξεί να γίνει πολιτικός, έγραψε στην επιστολή της πως τα αυτοκίνητα Tesla ήταν το «καλύτερο πράγμα» που είχε δει ποτέ και ότι ελπίζει να οδηγήσει ένα από αυτά στο μέλλον. Εξέφρασε επίσης την απογοήτευσή της, επειδή τα αυτοκίνητα Tesla δεν πωλούνται στο Μίσιγκαν.

Ο Steven είναι καθηγητής στο Art Institute of Michigan και εργάζεται ως δημοσιογράφος σε μια ιστοσελίδα για το αυτοκίνητο, σύμφωνα με το λογαριασμό του στο Twitter.

Αυτή είναι η δεύτερη φορά σε διάστημα ενός μηνός που ο CEO μιας μεγάλης δημόσιας εταιρεία ανταποκρίθηκε άμεσα σε έναν ανήλικο. Πρόσφατα, ο διευθύνων σύμβουλος της Google, Sundar Pichai είχε προσωπικά απαντήσει στην αίτηση από ένα 7χρονο κορίτσι, την Chloe Bridgewater, ζητώντας μια θέση εργασίας στην εταιρεία.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS