ΑρχικήUpdatesΤο Outlook έλαβε υποστήριξη για Touch Bar!

Το Outlook έλαβε υποστήριξη για Touch Bar!

Η Microsoft μόλις ανακοίνωσε την υποστήριξη για την εφαρμογή Outlook για το νέο Apple MacBook Pro Touch Bar το οποίο κυκλοφόρησε από την Cupertino στα τέλη του 2016. Outlook

Η Microsoft εργάζεται εδώ και καιρό για την προσθήκη υποστήριξης Office  στο Touch Bar και σήμερα επιβεβαίωσε την συμβατότητα του Outlοok στις συσκευές της Apple υποσχόμενη ότι η γενική εγκατάσταση θα ξεκινήσει τις επόμενες εβδομάδες.

Με την υποστήριξη Touch Bar, οι χρήστες του Outlook θα έχουν γρήγορη πρόσβαση στις επιλογές μορφοποίησης και υπενθύμισης στο ημερολόγιο. Η Microsoft σκοπεύει να   προσφέρει μια πιο ομαλή εμπειρία χωρίς να χρειάζεται περιήγηση στο μενού της εφαρμογής.

«Το Touch Bar στο Outlοok παρέχει πιο γρήγορη πρόσβαση στις πιο συχνά χρησιμοποιημένες εντολές ενώ παράλληλα χρησιμοποιείτε το email και το ημερολόγιο σας. Ουσιαστικά όταν γράφετε ένα νέο μήνυμα ή δημιουργείτε μια συνάντηση το Touch Bar εμφανίζει τις κοινές επιλογές μορφοποίησης.» εξηγεί εκπρόσωπος της Microsoft.

Εκτός όμως από την υποστήριξη του Outlοok στο Touch Bar, η Microsoft προσθέτει μερικά ακόμα νέα χαρακτηριστικά όπως τη δυνατότητα να διαβάζετε τα email σας σε διαφορετικές γλώσσες. Συγκεκριμένα, στην εκδοχή αυτή οι χρήστες θα μπορούν να μεταφράζουν τα emails τους χωρίς να κλείνουν το Outlook με την δυνατότητα να υποστηρίζει έως και 60 διαφορετικές γλώσσες.

Να σημειώσουμε επίσης ότι υπάρχουν πολλά διαθέσιμα χαρακτηριστικά (Wunderlist, Boomerang) μέσω των εισερχόμενων μηνυμάτων τα οποία η Microsoft σκοπεύει να εμπλουτίσει με ακόμα περισσότερα στις επόμενες ενημερώσεις .

Οι νέες αυτές προσθήκες από την Microsoft υποστηρίζεται ότι θα είναι διαθέσιμες προς το ευρύ κοινό σε λίγες εβδομάδες, δεν έχουμε λοιπόν παρά να κάνουμε λίγη υπομονή.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS