ΑρχικήinetΗ HP πιστεύει ακόμα στα Windows Phones, μάθετε γιατί...

Η HP πιστεύει ακόμα στα Windows Phones, μάθετε γιατί…

Η HP είναι μια από τις εταιρείες που συνεχίζει να επενδύει σε Windows Phones και το απέδειξε στο φετινό MWC στη Βαρκελώνη που παρουσίασε μια βελτιωμένη έκδοση του Elite X3 να τρέχει σε Windows 10 Mobile. Windows Phones

Απ ‘ότι φαίνεται όμως το Elite X3 δεν αποτελεί την μοναδική περίπτωση καθώς η εταιρεία παρουσίασε επίσης και ένα νέο  Lap Dock για το Elite X3 που θα μετατρέψει το smartphone σε ένα πλήρες εξοπλισμένο φορητό υπολογιστή με την βοήθεια της Continuum.

Το Elite X3 έχει ήδη κυκλοφορήσει με Lap Dock αλλά η HP επιθυμεί να διορθώσει τα σφάλματα της προηγούμενης έκδοσης με το νέο μοντέλο να διαθέτει περισσότερες πόρτες, χωρίς όμως οθόνη αφής με σκοπό την διατήρηση της χαμηλής τιμής κόστους. Επιπλέον, η νέα έκδοση πιθανότατα να διαθέτει μια οθόνη 13 ή 14 ιντσών με την HP να προσπαθεί να διατηρήσει την φορητή μορφή του.

Ενώ η HP αξίζει πολλούς επαίνους για την συνέχιση των επενδύσεων της στα Windows phones, δεν μας προξενεί καμία έκπληξη που η εταιρεία διατήρησε ένα χαμηλό προφίλ στο MWC 2017 αν λάβουμε υπόψη μας ότι η πληθώρα των Android συσκευών έκλεψε την παράσταση.

Η αλήθεια είναι ότι τα Windows Phones  χάνουν συνέχεια έδαφος  και πρόσφατη πρόβλεψη της IDC δείχνει ότι η πλατφόρμα της Microsoft θα πάει ακόμα χειρότερα σημειώνοντας στην αγορά ποσοστό 0,0% μέχρι το 2021.

Κανείς δεν μπορεί να προβλέψει άνοδο για την πλατφόρμα, ειδικά τώρα που η Microsoft έχει σφραγισμένα τα χείλη της σχετικά με τα νέα κινητά και πολύ περισσότερο για το   Surface Phone που όλοι περιμένουν με ανυπομονησία αυτές τις μέρες.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS