ΑρχικήinetΈνα ακόμη φλεγόμενο Galaxy S7 προστίθεται στην λίστα!

Ένα ακόμη φλεγόμενο Galaxy S7 προστίθεται στην λίστα!

Ενώ η Samsung ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει την καινούρια της ναυαρχίδα αυτόν το μήνα οι ειδήσεις σχετικά με τα όλο και περισσότερα Galaxy S7 που φλέγονται δεν έχουν σταματημό. Συγκεκριμένα, την περασμένη εβδομάδα μια νέα μονάδα τυλίχτηκε στις φλόγες μέσα σε ένα αυτοκίνητο ενώ μια δεύτερη συσκευή είχε την ίδια κατάληξη στην Κίνα.Galaxy S7 Galaxy S7 Galaxy S7

Τοπου έπιασε φωτιά ανήκε σε μια φοιτήτρια σε πανεπιστήμιο της Κίνας σύμφωνα με τις αναφορές. Το περιστατικό συνέβη ενώ η νεαρή κοιμόταν και η συσκευή βρισκόταν ακριβώς δίπλα από το κρεβάτι της.

Η φοιτήτρια δεν έχασε καθόλου χρόνο και δημοσίευσε φωτογραφία του κατεστραμμένου τηλεφώνου σε ένα από τα μεγαλύτερα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της Κίνας, το Weibo. Αν και υποστηρίζεται από πολλούς ότι η φωτιά οφείλεται στην υπερθέρμανση της μπαταρίας δεν έχει εξακριβωθεί ακόμα αν το smartphone βρισκόταν σε φόρτιση όταν συνέβη η έκρηξη.

Στην ανάρτηση της, η φοιτήτρια δήλωσε ότι είχε αγοράσει το τηλέφωνο το Σεπτέμβριο του περασμένου έτους γεγονός που σημαίνει ότι το χρησιμοποιούσε μόλις έξι μήνες πριν τυλιχτεί στις φλόγες. Ευτυχώς, η ιδιοκτήτρια δεν υφίσταται καμία φυσική ζημιά.

Η νεαρή φοιτήτρια ενημέρωσε το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών της Samsung στην Κίνα και η εταιρεία ξεκίνησε αμέσως την διερεύνηση της υπόθεσης. Λογικά, η Samsung θα αντικαταστήσει το κατεστραμμένο κινητό με μια νέα μονάδα.

Να σημειώσουμε ότι τέτοιου είδους περιστατικά έχουν συμβεί και στο παρελθόν, όπως πολλοί από εσάς γνωρίζετε, και όχι μόνο από την Samsung αλλά και από άλλες κατασκευαστικές εταιρείες κινητών. Στις περισσότερες περιπτώσεις η αιτία είναι η υπερθέρμανση της μπαταρίας που γίνεται ασταθής και προκαλεί την εκδήλωση φωτιάς.

 

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS