ΑρχικήinetΤώρα μπορείτε να παραγγείλετε πίτσα με τα … παπούτσια σας!

Τώρα μπορείτε να παραγγείλετε πίτσα με τα … παπούτσια σας!

πίτσα

Παρουσιάζουμε τα παπούτσια, που χρησιμεύουν και ως συσκευές παραγγελίας για πίτσα

Η τεχνολογία έχει προχωρήσει τόσο στις μέρες μας που όλα γίνονται μέσω των ηλεκτρονικών μας συσκευών. Ωστόσο ακόμα κι αυτό τώρα θεωρείτε ξεπερασμένο, μπροστά στο νέο τρόπο με τον οποίο μπορείτε να παραγγείλετε πίτσα! Πριν σας δώσουμε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτό το παπούτσι-θαύμα, θέλουμε πρώτα να σας διαβεβαιώσουμε ότι αυτά τα παπούτσια είναι όντως πραγματικά. Η Shoe Surgeon, μια εταιρεία κατασκευής custom sneaker στο Λος Άντζελες, έχει κατασκευάσει 64 ζεύγη από αυτά τα “Pie Tops” για να τιμήσει τις 64 ομάδες που θα τα καταφέρουν στο τουρνουά μπάσκετ των κολλεγίων NCAA το Μάρτιο.

Αυτά τα εξαιρετικά αποκλειστικά sneakers θα δοθούν σε «ανθρώπους των μέσων μαζικής ενημέρωσης», σύμφωνα με την AdWeek. Ωστόσο, οι φαν της Pizza Hut μπορεί επίσης να έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν μερικά ζευγάρια, αν και δεν υπάρχουν στοιχεία ακόμη για το πώς.

Πώς θα λειτουργούν

Η χρήση του παπουτσιού θα είναι ιδιαίτερα εύκολη. Όταν καταλαβαίνεται ότι επιθυμείτε μια πίτσα, απλά πιέστε το κουμπί στη γλώσσα του δεξιού sneaker. Αυτό ενεργοποιεί την εφαρμογή Pie Tops για κινητά για να παραγγείλετε την πίτσα σας. Τα παπούτσια είναι συνδεδεμένα στο τηλέφωνό σας μέσω Bluetooth.

Όσο για το τι toppings θέλετε στην πίτσα σας, μπορείτε να τα επιλέξετε μέσω της εφαρμογής. Από εκεί επίσης μπορείτε να αλλάξετε το πόσο εύκολο είναι να παραγγείλετε με το παπούτσι σας, έτσι ώστε να μην παραγγείλετε κάτι κατά λάθος.

Αυτά τα έξυπνα παπούτσια είναι σίγουρα περιττά, καθώς ζούμε σε έναν κόσμο όπου μπορούμε ήδη να παραγγείλουμε τα πάντα από ένα τηλέφωνο ή υπολογιστή. Ωστόσο δεν μπορούμε να αρνηθούμε ότι τα Pie Tops είναι αρκετά υπέροχα. Τώρα κάποιος χρειάζεται απλά να κάνει μια έκδοση που ενσωματώνει το Amazon Dash Buttons και θα είμαστε πανέτοιμοι!

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS