ΑρχικήinetBeeHex εκτυπώστε 3D πίτσες και φάτε σε 6 λεπτά

BeeHex εκτυπώστε 3D πίτσες και φάτε σε 6 λεπτά

BeeHex: Ξεχάστε για λίγο τα αυτόνομα αυτοκίνητα και φανταστείτε έναν κόσμο όπου θα μπορείτε να έχετε μια νόστιμη πίτσα σε έξι λεπτά. Το φαγητό θα είναι πλέον στη διάθεσή σας με ελάχιστη προσπάθεια.

Η BeeHex, μια νεοσύστατη εταιρεία της Silicon Valley που έχει εφεύρει ένα ρομπότ ειδικευμένο να εκτυπώνει 3D πίτσες!BeeHex

Όλα ξεκινούν με μια εφαρμογή smartphone. Μετά την επιλογή του μεγέθους, της ζύμης, της σάλτσας και των τυριών της πίτσας αναλαμβάνει το bot. Σε 60 δευτερόλεπτα, η μηχανή δημιουργεί την πίτσα πριν σας κοινοποιήσει ότι ήρθε η ώρα να τη βάλετε στο φούρνο.

Πέντε λεπτά αργότερα, μπορείτε να έχετε μια νόστιμη (?) πίτσα στο πιάτο σας.

Και εάν θέλετε να δημιουργήσετε μια καλλιτεχνική πίτσα, το bot σας προσφέρει αρκετές επιλογές προσαρμογής. Απλά ανεβάστε μια εικόνα jpg, και το μηχάνημα θα κάνει το καλύτερο δυνατό για να μιμηθεί το σχήμα και τις καμπύλες που εμφανίζονται στην εικόνα.

Η BeeHex εξασφάλισε πρόσφατα μια χρηματοδότηση ύψους 125.000 δολαρίων από τη NASA για να συνεχίσει την ανάπτυξη του project. Η διαστημική υπηρεσία των ΗΠΑ ελπίζει ότι το ρομπότ μπορεί να προσφέρει κάτι πιο νόστιμο από τα τρόφιμα σε κενό αέρος που διαθέτουν στους αστροναύτες, ειδικά τώρα που σκέφτονται και τις μελλοντικές επανδρωμένες αποστολές στον Άρη.

Τα 125.000 δολάρια όμως είναι απλά το κερασάκι στην τούρτα. Η εταιρεία εξασφάλισε και 1 εκατομμύριο δολάρια για χρηματοδότηση σπόρων τον περασμένο μήνα, σύμφωνα με το TechCrunch, για να ξεκινήσει το πρώτο της εμπορικό προϊόν: Chef 3D.

https://www.youtube.com/watch?v=kYopdes1x1o

Ξεκινώντας αργότερα αυτό το έτος, το Chef 3D θα μπορούσε να βρίσκεται παντού: θεματικά πάρκα, γήπεδα, ή και εμπορικά κέντρα. Η ομάδα μίσθωσης του προϊόντος θα αναλαμβάνει την καθαριότητα και την σωστή λειτουργία του μηχανήματος. Η εταιρεία αναφέρει ότι η μηχανή απαιτεί μόνο ένα άτομο για να λειτουργήσει και θα είναι πιο γρήγορη από μια τυπική πιτσαρία.

http://beehex.com/

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS