ΑρχικήHow ToΠως να επαναφέρετε τα Google WiFi και OnHub routers

Πως να επαναφέρετε τα Google WiFi και OnHub routers

Ακόμα και κολοσσοί όπως η Google έχουν αποτύχει μια φορά στην επαγγελματική τους πορεία όπως παραδείγματος χάρη την Πέμπτη το βράδυ που ένα πρόβλημα στους Gοogle λογαριασμούς προκάλεσε την αυτόματη επαναφορά των Gοogle WiFi και OnHub routers.Google

Αυτή η δυσλειτουργία προφανώς αποτέλεσε μεγάλη ταλαιπωρία για όσους βασίζονται στις συγκεκριμένες συσκευές αλλά η διόρθωση και η επαναφορά τους ήταν αρκετά εύκολη αν και σε γενικές γραμμές χρειάζεται αρκετή δουλειά.

Η Gοogle από την πλευρά της ανακοίνωσε ότι θα χρειαστεί να γίνουν set ups.Παρόλο που δεν επηρεάστηκαν καθόλου το λογισμικό και οι επιδόσεις της συσκευής, μια εκ νέου ρύθμιση επιβάλλεται.

Όπως ήταν αναμενόμενο, πολλοί ήταν οι χρήστες που διαμαρτυρήθηκαν στα social media για την κατάσταση αυτή δεδομένου ότι το πρόβλημα προέκυψε κατά την διάρκεια της ημέρας που οι περισσότεροι εργάζονταν.

Η Gοogle διαθέτει μια ειδική σελίδα υποστήριξης η οποία ουσιαστικά προφέρει βήμα προς βήμα οδηγίες για την ανάκτηση της απευθείας σύνδεσης. Σύμφωνα με την εταιρεία αν έχετε δημιουργήσει το WiFi σας με το ίδιο όνομα δικτύου και κωδικό πρόσβασης όλες οι συνδεδεμένες οικιακές συσκευές θα επανασυνδεθούν αυτόματα.

Υπάρχει βέβαια και μια εναλλακτική λύση αν δεν έχετε χρόνο να αναδημιουργήσετε τις συσκευές σας που όμως χρειάζεται πρόσβαση στο διαδίκτυο. Μπορείτε να συνδεθείτε στο WiFi δίκτυο χρησιμοποιώντας το όνομα του δικτύου και το κωδικό που αναγράφεται στη βάση της συσκευής σας.

Το Gοogle Wifi έχει λάβει αρκετά καλές κριτικές από την ημερομηνία κυκλοφορίας του (πριν τρείς μήνες) και οι χρήστες φαίνεται να το απολαμβάνουν μέχρι στιγμής. Δεν ξέρουμε λοιπόν ποια θα είναι η αντίδραση τους μετά το σφάλμα αλλά μερικές φορές λογικό είναι να συμβαίνουν και αυτά.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS