ΑρχικήReviewsΤο Galaxy Tab S3 έρχεται με μαγνητικό πληκτρολόγιο

Το Galaxy Tab S3 έρχεται με μαγνητικό πληκτρολόγιο

Αν και το Galaxy Tab S3 tablet της Samsung βρίσκεται στο επίκεντρο της δημοσιότητας τις τελευταίες μέρες δεν μας είχε δοθεί η ευκαιρία να έχουμε μια πλήρη εικόνα μαζί με το μαγνητικό πληκτρολόγιο που θα διαθέτει.Galaxy Tab S3

Απ’ ότι φαίνεται λοιπόν, το νέο tablet της Samsung δεν θα προσφέρει μόνο το S Pen ως επιπρόσθετο εξάρτημα αλλά και ένα μαγνητικό πληκτρολόγιο που σίγουρα πρόκειται να τραβήξει την προσοχή των καταναλωτών.

Το μαγνητικό πληκτρολόγιο αποτελεί ένα αξεσουάρ το οποίο θα προσφέρεται στην αγορά ξεχωριστά.

Σύμφωνα με μια φωτογραφία που έχει δημοσιευτεί πρόσφατα από τον Evan Blass, το tablet θα διαθέτει home button καθώς και άλλα δύο ευαίσθητα πλήκτρα αφής. Ο σαρωτής δακτυλικών αποτυπωμάτων θα στεγάζεται στο home button ενώ στις δύο πλευρές της συσκευής συναντάμε τα πλήκτρα ήχου και απενεργοποίησης.

Η Samsung σκοπεύει να αποκαλύψει το Galaxy Tab S3 κατά την διάρκεια του MWC 2017 που θα διεξαχθεί στις 26 Φεβρουαρίου. Φήμες υποστηρίζουν ότι οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να  ρίξουν μια κλεφτή ματιά στο ανερχόμενο Samsung Galaxy S8, το οποίο αναμένεται να παρουσιαστεί μέχρι τα τέλη Μαρτίου.

Το Galaxy Tab S3 θα διαθέτει μια 9,6 ιντσών AMOLED οθόνη με 1536 x 2048 pixels ανάλυση. Θα τροφοδοτείται από έναν Qualcomm Snapdragon 820 επεξεργαστή σε συνδυασμό με μια 4GB RAM και 32GB ή 128GB εσωτερική μνήμη. Αν και η 5ΜΡ κάμερα στο μπροστά μέρος δεν διαθέτει LED flash, η 12ΜΡ κύρια κάμερα προσφέρει αυτή την δυνατότητα. Το νέο tablet θα τρέχει σε Android 7.0 Nougat.

Να σημειώσουμε ότι το Galaxy Tab S3 αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στην αγορά στις 4 Απριλίου χωρίς όμως αυτή η πληροφορία να έχει επιβεβαιωθεί ακόμα.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS