ΑρχικήinetΝέες εικόνες του Samsung Galaxy Tab S3 διέρρευσαν!

Νέες εικόνες του Samsung Galaxy Tab S3 διέρρευσαν!

Η Samsung έχει ήδη προγραμματίσει συνέντευξη τύπου κατά τη διάρκεια του Mobile World Congress στη Βαρκελώνη αργότερα αυτό το μήνα. Η εταιρεία έχει ήδη ανακοινώσει ότι δεν θα εισάγει ένα νέο smartphone, αλλά το πολυαναμενόμενο Galaxy Tab S3.

galaxy

Πριν λίγες μέρες το manual για το Galaxy Tab S3 που διέρρευσε αποκάλυψε μερικά ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά για το νέο S Pen stylus, το οποίο θα προσφερθεί ως εξωτερικό αξεσουάρ. Οι ιδιοκτήτες του Tab S3 θα είναι σε θέση να χρησιμοποιήσουν το S Pen για τη συγγραφή σημειώσεων απευθείας στην οθόνη, χωρίς να χρειάζεται να ενεργοποιήσουν την οθόνη.

Το εγχειρίδιο πρόσφερε κάποιες πληροφορίες σχετικά με τις λειτουργίες μέσα στο νέο tablet, και η σημερινή έκθεση δείχνει λεπτομέρειες σχετικά με τον σχεδιασμό του tablet. Οι εικόνες που διέρρευσαν μέσω του ρυθμιστικού Οργανισμού της Taiwan, όπου το tablet παρουσιάστηκε πριν από την επίσημη κυκλοφορία του.

Σύμφωνα με τις εικόνες που διέρρευσαν, το Galaxy Tab S3 θα έχει μεταλλικό και γυάλινο σχεδιασμό, παρόμοιο με το σχέδιο του προκατόχου του, το Galaxy Tab S2. Η Samsung μπορεί να παρουσιάσει μόνο την παραλλαγή WiFi στην Taiwan, όπως αποκαλύπτει το NCC. Οι φωτογραφίες δείχνουν επίσης το λογότυπο της Samsung στην κορυφή του tablet, ενώ ο αισθητήρας της κάμερας είναι ορατός στο πίσω μέρος.

Τα home και navigation buttons είναι ορατά στο μπροστινό μέρος και ο αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων πιθανότατα θα ενσωματωθεί στο home button. Το Galaxy Tab S3 αναμένεται να έρθει με μια οθόνη 9,7-ιντσών 2048 x 1536 και μέχρι 4GB μνήμης RAM.

Το tablet μπορεί επίσης να έχει ένα Snapdragon 820 chipset, 64GB εσωτερική μνήμη, μια κάμερα πίσω 12MP και ένα shooter 5MP στο μπροστινό μέρος. Εκτός από αυτά τα specs, το Galaxy Tab S3 αναμένεται να τρέχει Android 7.0 Nougat. Η τιμολόγηση και η διαθεσιμότητα για το επερχόμενο tablet θα αποκαλυφθεί κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης MWC.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS