ΑρχικήinetDiiZiGN, το ρυθμιζόμενο σταντ αλουμινίου για Laptop

DiiZiGN, το ρυθμιζόμενο σταντ αλουμινίου για Laptop

αλουμινίου

Για εκείνους που αναζητούν ένα ελαφρύ, πτυσσόμενο και ρυθμιζόμενο σταντ αλουμινίου για το φορητό υπολογιστή τους μπορεί να ενδιαφέρονται για το DiiZiGN, μια νέα λύση που έχει ήδη ξεκινήσει μέσω του Kickstarter αυτό το μήνα από μια ομάδα με έδρα το Σαν Φρανσίσκο.

Το σταντ αλουμινίου DiiZiGN, είναι διαθέσιμο για δωρεές μέσω του Kickstarter από μόλις $ 35, με την κυκλοφορία του να αναμένεται να λάβει χώρα κάποια στιγμή τον επόμενο μήνα, αν όλα πάνε καλά με την εκστρατεία. Μπορείτε να επισκευτείτε την επίσημη ιστοσελίδα για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις διάφορες ρυθμίσεις και τα μεγέθη οθόνης που υποστηρίζονται.

Εκπρόσωπος της εταιρείας δήλωσε:

«Έχουμε δημιουργήσει επιτυχώς και φέρει πολλά προϊόντα στην αγορά από το σχεδιασμό, την κατασκευή πρωτοτύπων και τον όγκο διαχείρισης της παραγωγής έως την τελική συσκευασία των προϊόντων. Οι ομάδες μας ειδικεύονται στο σχεδιασμό του προϊόντος, τον πρωτοπόρο σχεδιασμό, τη διαχείριση της παραγωγής και τον έλεγχο ποιότητας. Το σύνολο του κύκλου του προϊόντος έχει ελεγχθεί σε κάθε βήμα της παραγωγής του. Έχουμε αφιερώσει χρόνο στην τελειοποίηση των διαδικασιών και την εξεύρεση των καλύτερων λύσεων για την υψηλότερη ποιότητα του προϊόντος. Το τελικό προϊόν μας αντανακλά την εργασία και την αφοσίωσή μας σε αυτόν τον αγώνα.

Ο έλεγχο της ποιότητας είναι υψίστης σημασίας σε όλα τα στάδια παραγωγής και δεν πρόκειται ποτέ να τεθεί σε κίνδυνο.  Με την πρωτοτυπία έως την παραγωγή μικρής έκτασης, έχουμε διατηρήσει τα υψηλότερα πρότυπα από την αρχή. Τέλος, δεσμευόμαστε να είμαστε διαφανής προς τους υποστηρικτές και τους πελάτες μας. Εκτιμούμε την ικανοποίηση του πελάτη και να φροντίζουμε να παρέχουμε έγκαιρη ενημέρωση σχετικά με αυτή την καμπάνια. Χαιρετίζουμε πάντα τα σχόλια και τις συμβουλές των πελατών μας.»

Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα Kickstarter για περισσότερες λεπτομέρειες και για να κάνετε μια δωρεά μέσω του παρακάτω συνδέσμου.

https://www.kickstarter.com/projects/325824642/diizign-foldable-adjustable-laptop-stand-with-phon

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS