Μανώλης Σφακιανάκης: Νέα γραφεία του Cyber Security International Institute (CSIi) στη Θεσσαλονίκη
infosec

Μανώλης Σφακιανάκης: Νέα γραφεία του Cyber Security International Institute (CSIi) στη Θεσσαλονίκη

Την έναρξη λειτουργίας γραφείου του Cyber Security International Institute (CSIi) στη Θεσσαλονίκη ανακοίνωσε ο πρώην επικεφαλής της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος,...
Read More
infosec

Bethesda: Εκτέθηκαν προσωπικά στοιχεία που υπήρχαν στα αιτήματα υποστήριξης

Αφού ζήτησαν τα προσωπικά στοιχεία των πελατών τους στην Fallout 76 στα αιτήματα υποστήριξης (support tickets), η Bethesda Software LLC...
Read More
infosec

Φαίνεται ότι AI bots μπορούν να παραβιάσουν εύκολα τα CAPTCHA

Εάν είστε ένας από  τους ανθρώπους που μισούν τη διαδικασία να διαλέγουν αυτοκίνητα, πινακίδες δρόμου και άλλα αντικείμενα σε πλέγματα...
Read More
infosec

Safari: USB security sticks υποστηρίζει πλέον ο περιηγητής της Apple

Η τελευταία έκδοση του Apple Safari υποστηρίζει το WebAuthentication (WebAuthn) API, το οποίο επιτρέπει στους κατόχους του να κάνουν login...
Read More
infosec

Μερικά Google Chrome extensions για μεγαλύτερη ασφάλεια

Το Google Chrome προσφέρει δωρεάν επεκτάσεις που σας παρέχουν ασφάλεια και λειτουργικότητα. Ακολουθεί μια σειρά επεκτάσεων που έχουμε επιλέξει από...
Read More
Latest Posts

Η Cortana σιγουρεύεται ότι θα κρατήσετε τις υποσχέσεις σας!

Η Microsoft μόλις ανακοίνωσε ένα νέο χαρακτηριστικό για την ψηφιακή βοηθό Cortana που του θα επιτρέπει να παρακολουθεί τις υποσχέσεις που κάνετε στο  e-mail σας και στην συνέχεια να σας το υπενθυμίσει την κατάλληλη στιγμή.

Cortana

Συγκεκριμένα, χωρίς να έχει σημασία αν είναι μια υπόσχεση που κάνετε σε έναν φίλο ή ένα project που υπόσχεστε ότι θα τελειώσετε σε χρόνο ρεκόρ. Η Cortana μπορεί να τα εντοπίσει αυτόματα, χρησιμοποιώντας προηγμένα συστήματα μηχανικής μάθησης και στην συνέχεια να σας τα υπενθυμίσει πριν να είναι πολύ αργά.

Η Microsoft λέει ότι το νέο χαρακτηριστικό είναι διαθέσιμο προς το παρόν για τα Windows 10 μόνο στις Ηνωμένες Πολιτείες, αλλά θα πρέπει να επεκταθεί σε   iOS και Android μέσα στις επόμενες εβδομάδες. Μόνο το Outlook.com και το Office 365 και οι σχολικές διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου υποστηρίζονται προς το παρόν, αλλά στο μέλλον θα πρέπει να λειτουργήσει και σε άλλες υπηρεσίες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, συμπεριλαμβανομένου του Gmail.

Η Microsoft εξηγεί ότι δεν υπάρχει τίποτα ιδιαίτερο που θα πρέπει να κάνετε για να έχετε την Cortana να σας υπενθυμίσει τα πράγματα που έχετε υποσχεθεί στο  e-mail σας, και ο προσωπικός βοηθός μπορεί να αναγνωρίσει την προθεσμία που αναφέρεται στο κείμενο.

«Η Cοrtana κάνει όλη την δουλειά στο παρασκήνιο καθιστώντας το χρήσιμο χαρακτηριστικό απίστευτα εύκολο χρήση. Για να ξεκινήσετε απλά στείλτε email, όπως θα κάνατε κανονικά και ποτέ θα κάνετε, η Cortana θα αναγνωρίσει ότι και να αποθηκεύσετε τα στοιχεία σε μια προτεινόμενη υπενθύμιση για εσάς» λέει η Microsoft.

«Εάν έχετε ορίσει μια προθεσμία στο email, η Cοrtana θα κάνει ping πριν φτάσει η ημερομηνία και θα αποθηκεύετε στο κέντρο δράσης. Άλλες προτεινόμενες ρυθμίσεις θα είναι στο  Cοrtana home. Δεν χρειάζεται να την αντιγράψετε στο email ή να αλλάξετε τον τρόπο που κάνετε σήμερα, εκείνη θα προσαρμοστεί σε εσάς».

Μπορείτε να δείτε το βίντεο παρακάτω για να δείτε την λειτουργία σε δράση και μπορείτε επίσης να το δοκιμάσετε για τον εαυτό σας την αποστολή στο εαυτό σας ένα email με κείμενο «Θα σου στείλω την έκθεση μέχρι την Παρασκευή».

Έχετε άποψη; Αφήστε το σχόλιό σας.

Ο συντάκτης σας επιτρέπει να αντιγράψετε το κείμενό του, μόνο εφόσον αναφέρετε την πηγή (SecNews.gr), σαν ηλεκτρονική διεύθυνση (Live URL) του άρθρου.
Updated on by

Reader Interactions

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *