ΑρχικήinetΤο Facebook ανακοίνωσε το ποσοστό ολοκλήρωσης βίντεο

Το Facebook ανακοίνωσε το ποσοστό ολοκλήρωσης βίντεο

Το Facebook ανακοίνωσε σήμερα μερικές αλλαγές στον τρόπο με τον οποίο θα χειρίζεται τα βίντεο στο News Feed σας.

Στο παρελθόν, τα βίντεο ερχόταν ανά κατηγορίες ανάλογα με ορισμένες δράσεις. Για παράδειγμα αν ένα βίντεο ήταν ζωντανό (Live), αν θα έπρεπε να ενεργοποιήσετε τον ήχο, ή αν θα μπορούσατε να το ανοίξετε σε προβολή πλήρους οθόνης.facebook

Η σημερινή ανακοίνωση φαίνεται ότι προσθέτει άλλη μια κατηγορία: την “ολοκλήρωση επί τοις εκατό.”

Το ποσοστό ολοκλήρωσης είναι ακριβώς αυτό που ακούγεται, το χρονικό διάστημα που παρακολουθείτε κάθε βίντεο πριν το κλείσετε και συνεχίσετε την περιήγησή σας  σε άλλα δεδομένα της σελίδας.

Όσο μεγαλύτερο είναι το ποσοστό ολοκλήρωσης τόσο περισσότερο θα εμφανίζεται το βίντεο στο News Feed των άλλων καθώς το περιεχόμενο μάλλον είναι συναρπαστικό.

Πως θα επηρεάσει η αλλαγή τη σελίδα σας; Θα το δούμε στην πράξη, αλλά σύμφωνα με το Faceboοk οι περισσότερες σελίδες δεν θα παρατηρήσουν κάποια σημαντική αλλαγή.

Η συγκεκριμένη αλλαγή μπορεί να ανακοινώθηκε σήμερα, αλλά δεν θα την παρατηρήσουν όλοι οι χρήστες του κοινωνικού δικτύου, καθώς θα αρχίσει να κυκλοφορεί σταδιακά.
Ο λόγος της σταδιακής κυκλοφορίας της νέας λειτουργίας είναι ότι θα πρέπει να παρακολουθείται. Όταν διαπιστωθεί ότι λειτουργεί χωρίς απρόβλεπτα προβλήματα θα κυκλοφορήσει για όλους τους χρήστες.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS