ΑρχικήinetWindows 10 Cloud ISO

Windows 10 Cloud ISO

Το Windows 10 Cloud φαίνεται να είναι πιο πρόσφατο μυστικό της Microsoft, και αν και η εταιρεία δεν αναφέρει τίποτα γι ‘αυτό, όλο και περισσότερες πληροφορίες κυκλοφορούν στο διαδίκτυο μέσω ανεπίσημων διαύλων.

Σήμερα μάλιστα κυκλοφόρησε (διέρρευσε) το ISO που επιτρέπει στους χρήστες να δοκιμάσουν μια πρώιμη έκδοση του επερχόμενου λειτουργικού. Προσοχή όμως! Windows 10 Cloud

Αν θέλετε να δείτε το Windows 10 Cloud καλύτερα να το εγκαταστήσετε σε κάποια εικονική μηχανή.

Θα πρέπει να αναφέρουμε ότι το όνομα του λειτουργικού δεν έχει καμία σχέση με το σκοπό του. Αν και ονομάζεται Cloud, δεν τρέχει στο σύννεφο όπως ίσως σκέφτονται μερικοί.

Με την πρώτη ματιά, είναι μια συνέχιση των Windows RT, το λειτουργικό σύστημα των tablets που κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 2012 για τα Surface RT της Microsoft.

Για να μην απογοητευτείτε, το Windows 10 Cloud έχει σχεδιαστεί για να υποστηρίζει μόνο εφαρμογές από το Windows Store, κάτι που η Microsoft περιγράφει σαν ένα χαρακτηριστικό ασφαλείας, γιατί το κακόβουλο λογισμικό που διανέμεται συνήθως με εφαρμογές Win32 δεν μπορεί να προσβάλει αυτή την έκδοση.

Τι σημαίνει όμως ότι θα μπορείτε να τρέχετε εφαρμογές μόνο από το Windows Store;

Σημαίνει ότι θα πρέπει να κολλήσετε με τον Internet Explorer, ή τον Edge, αφού δεν θα μπορείτε να εγκαταστήσετε άλλο browser. Βέβαια θα πρέπει να αναφέρουμε ότι αυτό είναι πολύ πιθανό να αλλάξει στο μέλλον, αν σκεφτεί κανείς ότι η Microsoft επενδύει πολύ στις καθολικές εφαρμογές ή universal apps.

Αν θέλετε ακόμα να δοκιμάσετε το επερχόμενο λειτουργικό, μπορείτε να το κατεβάσετε από το παρακάτω link:

https://cloud.mail.ru/public/Jybd/6WwDzndqD

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS