ΑρχικήUpdatesΗ Apple διορθώνει ένα από τα πιο ενοχλητικά προβλήματα του Apple Watch

Η Apple διορθώνει ένα από τα πιο ενοχλητικά προβλήματα του Apple Watch

Watch

Οι περισσότεροι από εμάς γνωρίζουμε ότι δεν είναι σωστό να κοιτάμε τα smartphones μας σε μια κινηματογραφική αίθουσα, αλλά τι κάνουμε στην περίπτωση που το smartwatch μας ανάβει όταν σηκώνουμε το χέρι μας για να ξύσουμε τη μύτη μας?

Μπορείτε να κάνετε τη χαρακτηριστική κίνηση να καλύψετε τον καρπό σας και το Apple Watch σας, πριν κάποιος παρατηρήσει τη μικρή δέσμη φωτός που ακτινοβολεί από το κάθισμά σας!

Οι Android ιδιοκτήτες smartwatches έχει ήδη μια λύση: Ονομάζεται Theatre Mode και ουσιαστικά κλείνει προσωρινά την οθόνη και τις ειδοποιήσεις (συμπεριλαμβανομένων των υποστηρικτικών δομών).

Ως ιδιοκτήτες Apple Watch και σινεφίλ, πολλοί από τους χρήστες επιθυμούν αυτό το μικρό, αλλά έξυπνο χαρακτηριστικό των Android. Ωστόσο τώρα η Apple ετοιμάζει μια ενημέρωση watchOS, έκδοση 3.2, που θα περιλαμβάνει τη δική του εκδοχή του Theater Mode της Apple.

Το Theater Mode, θα επιτρέψει στους ιδιοκτήτες smartwatch της Apple να κρατούν την οθόνη και τις ειδοποιήσεις κλειστά, κατά τη διάρκεια της ταινίας – ακόμα κι αν σηκώσει το χέρι του, η οθόνη του ρολογιού δεν θα ανάψει. Θα εξακολουθούν ωστόσο, να αισθάνονται τις ειδοποιήσεις μέσω αφής. Αν θέλετε να δείτε μία ειδοποίηση, μπορείτε να πατήσετε την οθόνη ή να πατήστε το ψηφιακό στέμμα του ρολογιού.

Το watchOS 3.2 θα προσφέρει κάποιες άλλες ενημερώσεις συμπεριλαμβανομένης της πρόσβασης στο Sirikit. Κυκλοφόρησε το περασμένο έτος και θα δώσει στους προγραμματιστές άμεση πρόσβαση στις βασικές λειτουργίες του Siri όπως η κλήση, τα μηνύματα και η αναζήτηση φωτογραφιών. Οι προγραμματιστές εφαρμογών θα είναι σε θέση να αξιοποιήσουν αυτές τις κλήσεις μέσω των εφαρμογών τους, το οποίο σημαίνει ότι οι χρήστες του Apple Watch μπορούν, με αυτές τις εφαρμογές, χρησιμοποιούν τον Siri για να ενεργοποιήσου τις λειτουργίες με τη φωνή τους

Η Apple ωστόσο δεν έχει ανακοινώσει πότε το watchOS 3.2 θα κυκλοφορήσει για τους χρήστες του Apple Watch.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS