ΑρχικήinetΟ λαμπτήρας Sylvania Smart συνδέεται με τον Siri

Ο λαμπτήρας Sylvania Smart συνδέεται με τον Siri

λαμπτήρας

Όποιος ψάχνει για έναν έξυπνο λαμπτήρα που είναι ικανή να συνδέεται με τον προσωπικό βοηθό Siri της Apple χωρίς την ανάγκη για οποιοδήποτε πρόσθετο υλικό όπως έναν διανομέα, ίσως ενδιαφέρεται για μια νέα έξυπνη λάμπα που έχει δημιουργηθεί από την Ledvance.

Ο πολύχρωμος λαμπτήρας Sylvania Smart Α19 πρόκειται να παρουσιαστεί κατά τη διάρκεια της CES 2017 και θα είναι διαθέσιμος μέσω του Amazon στις αρχές του 2017, σε όλες τις ΗΠΑ και η Ledvance ελπίζει να επεκτείνει περαιτέρω το HomeKit της κατά τη διάρκεια του επόμενου έτους.

Το επίσημο δελτίο Τύπου που δημοσιεύθηκε από την Ledvance εξηγεί λίγο περισσότερα σχετικά με το σχεδιασμό και τα χαρακτηριστικά του νέου έξυπνου λαμπτήρα που συνδέεται με τον Siri.

Μαζί με τη χρήση του Home app, μπορείτε να ελέγχετε τα φώτα σας, χρησιμοποιώντας φωνητικές εντολές μέσω του Siri. Για εκείνες τις στιγμές, όταν είστε μακριά από το σπίτι, η Apple έχει επίσης τη δυνατότητα να ελέγχει τα HomeKit-enabled προϊόντα της, όπως ο πολύχρωμος λαμπτήρας SYLVANIA Smart Α19 χρησιμοποιώντας μια τηλεόραση της Apple ή το iPad με iOS 10 ως ένα διανομέα. Αυτό επιτρέπει στους καταναλωτές να έχουν ευελιξία όταν αποφασίζουν πώς να ελέγχουν τα HomeKit-enabled προϊόντα τους. Μπορείτε επίσης να ρυθμίσετε σκηνές φωτισμού καθώς και να συνδυάσετε δραστηριότητες με άλλες συσκευές με δυνατότητα HomeKit, για  να δημιουργήσετε προσαρμοσμένες εμπειρίες μέσα από το Home app σας. Για παράδειγμα, μπορείτε ταυτόχρονα να ανάψετε τα φώτα, να ξεκλειδώσετε την μπροστινή πόρτα και να ενεργοποιήσετε τα θερμαντικά σώματα, χρησιμοποιώντας απλά μία και μόνο φωνητική εντολή για τον Siri όπως: «επιστρέφω στο σπίτι».

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS