ΑρχικήinetΤο Pokemon GO Update επιτρέπει στους παίκτες να ακούν τα Vibes τους

Το Pokemon GO Update επιτρέπει στους παίκτες να ακούν τα Vibes τους

Οι φίλοι από την Niantic μόλις κυκλοφόρησαν μια νέα ενημερωμένη έκδοση για το πολυβραβευμένο παιχνίδι Pokemon GO και στις δύο πλατφόρμες Android και iOS. Παρά το γεγονός ότι ο κύριος του έργου έχει ήδη κυκλοφορήσει το επίσημο changelog ορισμένες βελτιώσεις έχουν μείνει έξω, το οποίο δεν πέρασε απαρατήρητο από τους παίκτες.

Pokemon

Στην πραγματικότητα, τα πιο σημαντικά νέα χαρακτηριστικά για το Pοkemon GO δεν έχουν εισαχθεί στο changelog, αλλά εκείνοι που παίζουν το παιχνίδι σε συσκευές Android το έχουν παρατηρήσει από πρώτο χέρι. Προφανώς το Pokemon GO για Android επιτρέπει πλέον στους παίκτες να ακούν την αγαπημένη τους μουσική.

Αυτό είναι περισσότερο σαν αποτύπωση ενός νέου χαρακτηριστικού αφού οι παίκτες iOS ήταν σε θέση να αναφέρονται στις δικές τους μελωδίες, ενώ συνέχιζαν το κυνήγι Pokemοn εδώ και πολύ καιρό. Λόγω ενός bug στο Unity 3D, οι παίκτες του Android έχουν στερηθεί αυτής της δυνατότητας μέχρι σήμερα.

Έτσι, εάν παίζετε Pokemοn GO στο Android, μπορείτε τώρα να αρχίσετε την λίστα αναπαραγωγής σας πριν ξεκινήσετε το παιχνίδι. Με αυτό τον τρόπο, δεν θα πρέπει να ακούσετε την ίδια μελωδία ξανά και ξανά ψάχνοντας για Pokemon.

Εκτός από την νέα δυνατότητα να ακούσουν την δική τους μουσική παίζοντας Pοkemon GO, το Niantic πρόσθεσε και ένα ζευγάρι άλλων δύο βελτιώσεων για τις δύο κινητές πλατφόρμες.

Πρώτα απ’ όλα το changelog αναφέρει ότι το update θα πρέπει να μειώσει τον αρχικό χρόνο φόρτωσης σε συσκευές Android. Επίσης, το Niantic υποστηρίζει ότι έχει καταφέρει να αντιμετωπίσει όλα τα Android ζητήματα συνδεσιμότητας για το εξάρτημα Pokemon GO Plus.

Η Android έκδοση 0.55.0 και 1.25.0 έκδοση iOS έχουν ήδη κυκλοφορήσει στο Google Play και το App Store, αντίστοιχα, οπότε φροντίστε να τα κατεβάσετε, προκειμένου να επωφεληθείτε από τις νέες βελτιώσεις.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS