ΑρχικήinetGoogle Toontastic 3D δημιουργήστε δωρεάν τη δική σας 3D ιστορία

Google Toontastic 3D δημιουργήστε δωρεάν τη δική σας 3D ιστορία

Google Toontastic 3D: Πριν από μερικά χρόνια, η Google εξαγόρασε την Launch Toys, την εταιρεία ανάπτυξης της Toontastic, μιας εφαρμογής που επιτρέπει σε παιδιά και μεγάλους να δημιουργήσουν εύκολα κινούμενα σχέδια αφήγησης.

Όπως φαίνεται η εφαρμογή έχει πλέον ενημερωθεί σε μια έκδοση που επιτρέπει 3D!Google Toontastic 3D

Η εφαρμογή Google Toontastic 3D είναι ένας εύκολος τρόπος για τα παιδιά να παρουσιάσουν τις ιδέες τους χωρίς να χρειάζεται να δουλεύουν με περίπλοκα λογισμικά επεξεργασίας βίντεο ή να τις παρουσιάζουν μέσω του βαρετού PowerPoint.

Είναι μια αρκετά απλή διαδικασία: Αποφασίζετε πόσα «τόξα» θέλετε να έχει η ιστορία (με προεπιλογές για διήγημα, κλασική ιστορία, και επιστημονική έκθεση), επιλέγετε ένα υπόβαθρο και στη συνέχεια, τους χαρακτήρες που θα πρωταγωνιστήσουν στην παρουσίασή σας.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε είτε τις προκαθορισμένες ρυθμίσεις ή να σχεδιάσετε το δικό σας υπόβαθρο και τους δικούς σας χαρακτήρες, αν και η εφαρμογή διαθέτει πολύ όμορφα κινούμενα σχέδια. Έχετε επίσης την επιλογή να προσθέσετε το πρόσωπό σας σε κάποιον από τους χαρακτήρες που συμπεριλαμβάνετε στην αφήγησή σας.

Μετά από αυτό, μπορείτε να ξεκινήσετε να δίνετε “ψυχή” στους χαρακτήρες σας, προσθέτοντας φωνή, κίνηση και το φόντο που θα παίζει η ιστορία σας.

Η Google σχεδιάζει να προσθέσει με την πάροδο του χρόνου περισσότερα στοιχεία που θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε, καθώς και διαφορετικές προεπιλογές ιστοριών για να βοηθήσει τα παιδιά να ξεκινήσουν να δημιουργούν δικό τους περιεχόμενο.

Η εφαρμογή Google Toontastic 3D είναι ήδη διαθέσιμη δωρεάν και σας περιμένει να την κατεβάσετε στο Google Play Store και iOS App Store.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS