ΑρχικήinetΡίχοντας μια ματιά στην Galaxy X σειρά της Samsung...

Ρίχοντας μια ματιά στην Galaxy X σειρά της Samsung…

Τα Galaxy X αποτελούν την νέα καινοτομική σειρά συσκευών της Samsung που θα περιλαμβάνουν νέες τεχνολογίες τις οποίες δεν έχει ξαναγνωρίσει η μαζική αγορά. Σύμφωνα με πηγές η Samsung ετοιμάζει τουλάχιστον πέντε νέα smartphones της νέας σειράς που θα παρουσιαστούν στο Q3 και Q4 2017. Να σημειώσουμε ότι φήμες περί κυκλοφορίας μερικών από αυτά έχουν διαρρεύσει εδώ και αρκετό καιρό. Galaxy X

Φαίνεται ότι ο κολοσσός μετά από χρόνια δοκιμών κατάφερε να τελειοποιήσει την τεχνολογία πίσω από τα Galaxy X  με αποτέλεσμα να αναμένουμε μερικά από αυτά το τρέχον έτος.

Πρόσφατα για καλή μας τύχη κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο τα διπλώματα ευρεσιτεχνίας της Samsung προσφέροντας μας μια πρώτη εικόνα του τι να περιμένουμε από την νοτιοκορεάτικη εταιρεία. Συγκεκριμένα, εντοπίζουμε τρία διαφορετικά διπλώματα ευρεσιτεχνίας και το ένα από αυτά παρουσιάζει ένα αναδιπλούμενο smartphone με άρθρωση μεταξύ των δύο οθονών. Τα υπόλοιπα δύο πιθανότατα να ανήκουν στην Galaxy S σειρά και συγκεκριμένα στο πολυαναμενόμενο Galaxy S8 που βρίσκεται ένα βήμα πριν την επίσημη πρεμιέρα.

Παραδόξως, τόσο τα Galaxy X όσο και τα Galaxy S φαίνεται να διαθέτουν “home button”  χαρακτηριστικό που υποτίθεται θα λείπει από το Galaxy S8. Δεδομένου όμως του γεγονότος ότι η νοτιοκορεάτικη εταιρεία δεν έχει επισημοποιήσει ακόμα τα διπλώματα ευρεσιτεχνίας πολύ πιθανό τα χαρακτηριστικά αυτά να μην ισχύουν.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι τα αναδιπλούμενα smartphones πρόκειται να αποτελέσουν το σήμα κατατεθέν της Samsung για το 2017.  Όσοι από εμάς λοιπόν περιμέναμε καιρό για τα αναδιπλούμενα smartphones να εμφανιστούν στην αγορά, υπολογίζεται ότι τα δύο επόμενα χρόνια θα μας ανταμείψουν ανάλογα οπότε το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να περιμένουμε.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS