ΑρχικήinetΥποτιθέμενη εικόνα του Xperia X 2017 δείχνει λεπτότερες πλευρές

Υποτιθέμενη εικόνα του Xperia X 2017 δείχνει λεπτότερες πλευρές

Η Sony εξακολουθεί να είναι ένας από τους κορυφαίους παίκτες στην αγορά των smartphone, αλλά η εταιρεία βλέπει τις χαμηλότερες πωλήσεις στο τμήμα κινητών για αρκετά χρόνια τώρα. Παρόλα αυτά, η φετινή Xperia X series έχει κάνει μεγάλη εντύπωση στην αγορά, προσφέροντας προδιαγραφές με βάση τις ανάγκες των καταναλωτών.

xperia

Τώρα, η Sony ετοιμάζεται για το λανσάρισμα του τρέχοντος έτους και φαίνεται ότι μια εικόνα του επερχόμενου Xperia X έχει διαρρεύσει στο διαδίκτυο. Το GizmoChina έδειξε μια εικόνα που απεικονίζει το είδος της συσκευασίας για το Xperia X 2017. Η εικόνα δείχνει το νέο Xperia X, αλλά το smartphone μπορεί να φέρει ένα διαφορετικό όνομα μετά την έναρξή του.

Σε αυτό το σημείο, οι προδιαγραφές του επερχόμενου Xperia X είναι αρκετά άγνωστη, αλλά δεδομένου ότι ο διάδοχος των μοντέλων του τρέχοντος έτους, αναμένεται να έχει πολύ πιο προηγμένα χαρακτηριστικά.

Τα τηλέφωνα Sony είναι γνωστά ότι έχουν αρκετά παχιές προσόψεις, αλλά φαίνεται ότι η εταιρεία θα δοκιμάσει μια νέα προσέγγιση το τρέχον έτος. Η εικόνα που διέρρευσε δείχνει τις πλευρές λεπτότερες  του επερχόμενου Xperia X, καθώς και μικρότερες άνω και κάτω προσόψεις.

Είναι απόλυτα φυσιολογικό για το άνω στεφάνι να είναι ελαφρώς μεγαλύτερο, αφού στεγάζει το λογότυπο της Sony, καθώς και την μπροστινή κάμερα και το ηχείο. Παρόλα αυτά, η Sony θα μπορούσε να κάνει το κάτω στεφάνι μικρότερο θεωρώντας ότι τα τηλέφωνα της συνήθως έχουν κουμπιά που εμφανίζονται στην οθόνη και το scanner δακτυλικών αποτυπωμάτων τοποθετείται στο πλάι. Ίσως η Sony προτιμά την συμμετρία πάνω από το λεπτό πλαίσιο για τα κινητά της.

Η  Sony ανακοίνωσε το Xperia X πέρυσι τον Φεβρουάριο και το κατέστησε διαθέσιμο στην Ευρώπη στις αρχές του Ιουνίου. Το smartphone ήρθε με μια οθόνη HD 5 ιντσών με Qualcomm Snapdragon 652 επεξεργαστή, 3GB RAM και 32GB ή 64GB εσωτερική μνήμη. Είχε επίσης μια ισχυρή 23MP πίσω κάμερα και μια πίσω κάμερα 23MP και μια μπαταρία 2,620mAh.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS